Ferielejligheder RokoIž - Kroatiske øer

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vores lejligheder er beliggende i Mali Iz på øen Iž. Et lille sted er stille og roligt, kun for elskere af smukke landskaber og dufte. I huset er der fire lejligheder, to i stueetagen og to på gulvet med en smuk udsigt over havet og det omkringliggende område. Lejlighederne er fuldt udstyrede, smukt og moderne indrettede. De har tv, dvd, aircondition, og i gården af ​​huset er der en grill. Foran huset er der en privat parkeringsplads samt en strand egnet til børn. Kun 3 minutters gang er en butik, cafe, restaurant og ambulance. I landsbyen Veli Iž, kun 5 minutter væk i bil, er der forskellige restauranter, marinaer, posthuse og lystbådehavne.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Øen nås med en times kørsel med færge og afgår fra den nye havn Gaženica (Zadar). Du kan komme ind i lejligheden så tidligt som du ankommer, og hvis du er usikker på at finde et hus, kan vi møde dig på færgen. Udtrykket er forbeholdt depositum på 10% efter tilgængelighedsbekræftelse.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 100 m
  • Posthus: 5 km
  • Lystbådehavn: 5 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Der er mulighed for ture til Kornati eller omkringliggende øer, båd eller båd leje, vandreture på øens højeste top. I nærheden er også et hotel, hvor dansefester, massage, gong-sessioner ofte arrangeres. Kun 5 minutter i bil er der posthus, pengeautomat, marques, lystbådehavne og forskellige restauranter. I løbet af sæsonen er der også en fest med et live band og en fest til morgenen. Øen er ideel til folk, der søger fred og ro, fuld af strande, hvor man kan være alene. Havet er rent og klart, og nætterne er behagelige at sove.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Roko
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Olja Lukić Jajić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Slovensk,
Mere om ejeren

Vores lejligheder drives af min familie, mor, brødre og mig. Vi driver vores forretning med hjertet og bestræber os på, at du som gæster skal føle sig godt tilpas, som en del af familien, derfor kommer du ofte tilbage til os. Vi bestræber os på at give dig ro i sindet, så vi ses normalt kun ved ankomst og afrejse, og vi er meget glade for at være værter til kaffe og juice, hvis du vil lære os bedre at kende.

Ferielejligheder Roko annonce er blevet set 63681 gange siden 13.02.2016.