Ferielejligheder RadoHvar Ivan Dolac - Kroatiske øer

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Hvar Ivan Dolac og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Rado Apartments er beliggende i den lille landsby Ivan Dolac, som er placeret på den sydlige side af øen. Øen Hvar er i tillæg til den mest solrige ø i Adriaterhavet med det er egnet til dyrkning af vinstokke, lavendel og oliventræer. Det bugner i naturlige skønhed og uberørt natur Bunk er det vigtigste aktiv for turismen på øen. Vores lejligheder ligger 200 m fra stranden, som også er en af ​​de største på øen. I landsbyen har vi en restaurant med et pizzeria, caféer og fastfood. Ivan Dolac genkendes af det blå hav, venlige værter og kvaliteten af ​​turistmæssige ydelser. Vores lejligheder består af to lejligheder i stueetagen, tre lejligheder på en etage og en lejlighed på 2. sal. Vi har 5 en (2, 2 01:02 2) og 1 lejlighed (5 1). Huset er omgivet af oliventræer og andre Middelhavslande planter. Ud over huset har vi en grill, som du kan bruge. Som en del af tilbuddet turisme har vi i at sælge vores indfødte produkter såsom vin og årstidens grøntsager.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Som for betaling, har vi en skik, at gæsterne betaler, når de ankommer eller under dit ophold i lejlighederne (under forhandling). Depositum er 30% af den samlede reservation, og det er betalt ind på min konto: HR15 2340 0093 1116 7023 4. Swift bank adresse er: PBZGHR2X og min adresse er: Svirče 102, 21.462 Vrbanj, Island Hvar -HRVATSKA Dette beløb vil blive fratrukket, og derefter du betale mig resten af ​​pengene til bogen, når du kommer ind i vores lejligheder om ferier
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 100 m
Strandtype/Kysttype
Klippestrand,
Ekstra tilbud
Hver gæst vil modtage 1 liter vores hjemmelavede vin som et tegn på velkomst og gæstfrihed som en del af et behageligt ophold i vores familie lejligheder.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Rado
Rado Carić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Tjekkisk, Sovakisk, Polsk,
Mere om ejeren

VELKOMMEN !!! GUEST DU DIG OG AT DU VIL IKKE BLIVE, jeg håber du vil være godt i Ivan Dolac. Jeg vil prøve at være din god vært, og du vil være tilfreds indkvartering og tjenester DO SKOREG VISIONER

Ferielejligheder Rado annonce er blevet set 22831 gange siden 29.10.2015.