Ferielejligheder NadaHvar Ivan Dolac - Kroatiske øer

Detaljeret beskrivelse

Huset har 5 meget rumlige suiter, store terrasser med direkte havudsigt, kun 10 m væk. Ivan Dolac er en landsby på de sydlige skråninger af øen. Det er interessant på grund af sine strande, især til alle, der ønsker en fredelig ferie, væk fra byens trængsel. Takket være det største antal solrige dage i Kroatien og de stejle skråninger af vinmarker sydlige side af øen i dette område stammer fra druer, der gør de bedste kvalitetsvine. Ud over gode vine, Ivan Dolac skiller sig ud med sine omgivelser, fuld af krydderurter (rosmarin, lavendel) og andre flora af middelhavsklima. Med resten af ​​øen er forbundet med en tunnel (første 5 km), og den delvise isolation og det største antal solrige time i Kroatien på dette område har udviklet et særligt mikroklima. Åbenheden af ​​havet, orientering mod solen, og komfortabel indkvartering og venlige værter vil gøre din ferie ophold i de bedste minder. En særlig invitation til at besøge os amatører - på grund af den usædvanlige karakter og den unikke oplevelse af vandreture, cykling og så videre Velkommen !!.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser

Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 10 km
  • Apotek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posthus: 10 km
  • Tankstation: 10 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ud over den indkvartering - vi tilbyder muligheden for at organisere frokoster / middage med en dalmatiner menu og udelukkende lokale produkter (olie, vin, sherry, urter, grøntsager oliven, etc.).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
BAŠA AJDOVČINA,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1 Juni, 2010
Alt var fantastisk!

Alt var fantastisk og virkelig stor. Vi var meget tilfreds med den lejlighed, som var enorm og terrassen er stor. Alle er venlige og super, super. Når du drikker kaffe om morgenen og se havet kommer til dig er det bedste, og indånder havluft og fyrretræer :) Børn har en plads på den store terrasse til at løbe og lege. Jeg har intet at sige dårlige. Tak Sandra, at jeg fandt dig her på ampartmanija !!!!!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Sandra Vrankovic Annoncering idet 2010
Taler:
Kroatisk, Engelsk,