Ferielejligheder BelmateoHvar Jelsa - Kroatiske øer

priser fra € 33 per nat
Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Belmateo
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Padova,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5+3, August 2023
Fantastisk gæstfrihed og lejlighed med spektakulær udsigt!

Smuk lejlighed, rummelig, komfortabel og funktionel lige over centrum af Jelsa. Udstyret med alle nødvendige bekvemmeligheder for at nyde din ferie, med en stor terrasse med hydromassagepool, hvor du kan slappe af, mens du nyder den fantastiske udsigt over havnen. Ydermere finder du i lejligheden alt hvad du har brug for under dit ophold, såsom service, tallerkener, lagner og håndklæder, plus hvert værelse er udstyret med aircondition. Udsigten fra den store stue er også fremragende takket være de flotte vinduer, der indrammer Jelsas forskellige nuancer, når dagene går som et maleri. For at fuldende det pragtfulde ophold vil der være ejeren Damir, en udsøgt person, der vil sørge for, at du får et fremragende ophold i Jelsa, da vi ankom til Stari Grad, fulgte han os til lejligheden og under opholdet stillede han sig til rådighed for vores efter anmodning forkælede han os også under hele ferien, tilbød os lavendelolie, tallerkener med speget kød, oste, oliven og gav os fremragende vin. Højt anbefalet! Tak igen for alt Damir!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Copenhagen ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, Juni 2023
Den fantastiske udsigt fra terrassen og Damirs gæstfrihed vil glæde dig

Jeg garanterer, at dette er den bedste bolig, du finder i Jelsa. Lejligheden er ikke ny, men den har sin egen charme og alt hvad du behøver for et skønt ophold i Jelsa, og terrassen med udsigt over havnen efterlader dig forpustet, og det var vores yndlingsdel af opholdet, fordi den også indeholdt en lille udekøkken, hvilket var fantastisk for os, hvorfor vi brugte hele tiden undtagen at sove i lejligheden på terrassen. Derudover vil du ikke opleve den måde Damir var vært for os og tog sig af os under vores ophold i Jelsa mange steder i Kroatien, og da jeg rejser meget, vil jeg sige ikke engang i verden. Ved ankomsten til Stari Grad organiserede Damir først vores transport, bød os derefter velkommen med en flaske vin, derefter bragte han os lavendelolie og lavendel under vores ophold og hjalp os således med takkekort til brylluppet, derudover gav han os lov til at Tøjvask flere gange i det fælles vaskerum, og han gav os endda cykler til brug. Damir er en virkelig vidunderlig person, som virkelig vil sørge for, at du får et vidunderligt ophold i Jelsa! Selvom vi forlod Jelsa for lang tid siden, kan vi ikke vente med at vende tilbage til Damirs sted! Tak for alt

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ostrołęka,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5+3, Juni 2023
Sensationel

Fantastisk lejlighed. Smuk udsigt fra terrassen til Jelsa. Lejligheden er meget komfortabel, den har alt hvad du behøver på ferie. Værten Damir fantastisk, altid hjælpsom og meget gæstfri.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Damir Grgicevic Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Belmateo annonce er blevet set 25883 gange siden 11.05.2019.