Ferielejlighed Tatjana DominisHvar - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Moderne og moderne lejligheder Dominis med en utrolig 180 graders panoramaudsigt. Vi tilbyder vores gæster 4 moderne lejligheder, fuldt udstyrede med alle nødvendige faciliteter til en behagelig ferie. Blå fred 4-stjernet lejlighed, Blå horisont 4-stjernet lejlighed, Hvid 3-stjernet lejlighed og 3-stjernet grøn lejlighed. Lejlighederne er udstyret med vaskemaskiner eller opvaskemaskiner, satellit-tv, alle har aircondition og har wifi højhastigheds internetforbindelse. Vores gæster får parkering til deres køretøjer og en grill, hvor du kan tilberede forskellige fisk- og køddelikatesser. Nyd solopgange og solnedgange fra vores rummelige terrasser i selskab med sine kære, og lyt kun til lyden af havet, og når du vil have byens travlhed, tager en behagelig tur dig til byens centrum på bare 15 minutter. På varme sommerdage skal du kigge efter forfriskning i det klare hav på strandene kun 5 minutters gang fra vores hus. VELKOMMEN!!!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte reservationen er det nødvendigt at betale et forskud på 20% af det samlede beløb ved bankoverførsel. Resten af beløbet betales kontant på ankomstdagen. Ankomster er efter kl. 14 og afgang indtil kl. 10. Den endelige rengøringsservice er € 35.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Annullering er mulig (med god grund) en måned før reservationen starter med fuld refusion af forskuddet.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 900 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 900 m
  • Bank: 900 m
  • Posthus: 900 m
  • Tankstation: 1.3 km
  • Busstation: 900 m
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Diskotek: 200 m
  • Kasino: 100 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Tatjana Dominis
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2021
Smuk

Smuk rummelig lejlighed, veludstyret, stor terrasse med grill og smuk havudsigt. Roligt kvarter, og værtinden er meget venlig og står altid til tjeneste.

Anbefalet for : Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Graz,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, August 2019
Perfekt!

Fantastisk lejlighed! Det er 5 minutter til havet .. Meget rent! Værtinde er meget flot og meget hjælpsom! Ville komme igen og igen!

Anbefalet for : Natteliv, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Manchester,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2019
Bedste ophold nogensinde !!

Vi opholdt sig i Tatjanas lejlighed i syv dage, og vi elskede det absolut !! Stor, privat terrasse foran lejlighed med grill, som vi brugte meget, var meget lys på vores ferie (fantastisk udsigt til havet og øerne!) Lejligheden i sig selv er perfekt til fire personer (_og vi var to par), med hver muligt apparat, man kunne ønske sig (opvaskemaskine) og der er også to badeværelser..Tatjana er en meget sød dame, engageret i hendes forretning, meget lydhør over for alle spørgsmål, vi havde og altid til rådighed. Vi kunne se, at hun er meget omhyggelig med detaljer, og dette kan ses af interiørdesign i lejlighed og lidt røre hun efterlod for os. Vi kan varmt anbefale hendes lejlighed, og vi kommer bestemt tilbage næste sommer !!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Tatjana Dominis Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Spansk, Fransk,
Mere om ejeren

Greetings, mit navn er Tatiana. Jeg og min familie har at gøre med turisme i mange år, og vi ønsker at give vores gæster den bedst mulige service. Vi nyder at tilbringe tid sammen med mennesker, og dermed oplever dette job, og som en mulighed for nye bekendtskaber. Vi ønsker at byde dig velkommen og byder dig velkommen til en af ​​de 10 smukkeste øer i verden ...

Ferielejlighed Tatjana Dominis annonce er blevet set 65741 gange siden 15.02.2015.