Ferielejligheder Vila KostelaGradac - Split og dens omgivelser

priser fra € 85 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Gradac og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Kapacitet: 5 personer Areal: 46 m2 Ap 1 og Ap2 er placeret på den nyrenoverede 1. og 2. sal i Villa Kostela og de består af to sydvendte soveværelser (en med dobbeltseng 160x200 cm, og den anden med to senge 90x200 cm for en person), køkken med spisestue og stue (med en ekstra seng 90x200 cm til en person) og badeværelser med bruser og lys over hovedet. Lejlighederne har balkon og værelser med udsigt over havet 10 m væk. Lejlighederne har aircondition, klimaanlæg med inverter, har fladskærms-tv, køkken udstyret med ovn og keramisk kogeplade, en del af møblerne er specielt designet og lavet til måling og lavet af massivt træ, og en del af de gamle møbler fra Villa Kostela, som kærligt blev restaureret, alle eksterne åbninger har et integreret myggenet, og under hensyntagen til økologien i de lejligheder, de bruger avanceret tagteknologi til solcellepaneler med en tank til tilberedning af en tilstrækkelig mængde varmt vand.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 70 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 200 m
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 1.2 km
  • Busstation: 1.2 km
  • Lufthavn: 125 km
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 200 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
25 m fra Villa Kostela er der et ikke-brolagt område med offentlig parkering uden betaling. Det er ikke muligt at reservere et sted på parkeringspladsen, så stedet er ikke garanteret, selvom det normalt er. Et alternativ til parkering er flere større offentlige parkeringspladser mod betaling.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Vila Kostela
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
Jelenia Góra,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, September 2023
Fantastisk hus, store værter

Vi tilbragte en vidunderlig ferie på Villa Kostela, lejlighederne er smukt og smagfuldt indrettede, køkkenet er udstyret med alt hvad du behøver, rent og velduftende, med udsigt fra balkonen til havnen og havet. Morgenkaffe med sådan en udsigt smager endnu bedre, der er ikke noget bedre end at falde i søvn og vågne op til lyden af bølgerne. Stranden og centrum er meget tæt på. Jeg anbefaler stærkt Apartments Kostela og ferie i smukke Gradać til alle. Hilsen og kram til hele familien

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Praha,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Vila Kostela, Juli 2017
smuk indkvartering

Mange tak for den dejlige ferie. Lejlighederne er rene, smagfuldt indrettede og især ejeren, som var med os for en uge i kontakt er meget flot dame. Vi kunne virkelig godt lide dig.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Rawicz,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Vila Kostela, Juli 2016
Vidunderlig ferie !!!

Vila Kostela er fantastisk beliggenhed frem for alt fred og ro, smukt indrettede lejlighed, veludstyret, intet mangler, og udsigten fra balkonen er forbløffende. Rene strande, småsten, distance: den første strand på venstre side 30 m, den anden fra højre side er 50 m. Parkering er ved huset. Meget venlige ejere !!! ANBEFALEDE !!!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Nela Peko Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Ferielejligheder Vila Kostela annonce er blevet set 76877 gange siden 23.07.2014.