Ferielejligheder MariaGradac - Split og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Rummelige og fuldt udstyrede lejligheder med havudsigt, i centrum af Gradac, ved siden af kysten (havet). Foran huset er der en have med plads til eftermiddagspauser, ideel til let te og kaffe eller læsning af en bog efter eget valg. Parkering for gæster er til rådighed. Ud over standardudstyr inkluderer lejligheden aircondition, satellit-tv, smart-tv, gratis Wi-Fi og ekstra udstyr såsom en mikrobølgeovn, en kedel og endda en hårtørrer. Nærheden til butikker, restauranter og pengeautomater giver desuden gæsten en dejligere og mere afslappet ferie uden nervøsitet, alt sammen inden for en radius af maks. 100 meter. (alt er "inden for gæstens rækkevidde") Anlægget har et slogan: "Som derhjemme".

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Der betales et forudbetaling på 30% af det samlede beløb, når reservationen er aftalt. Betaling af resten af beløbet sker ved ankomst eller efter aftale. Omkostningerne til tilbagebetaling af forudbetalingstransaktionen afholdes af den annullerende part, forudbetalingen returneres inden for 40 dage. Prisen inkluderer brug af klimaanlægget (der er ingen grænse for driften af klimaanlægget), turistskat. Parkering er gratis for gæster. Om nødvendigt udleverer vi et værdibevis. Husregler er fremhævet i lejligheden. Med det faktum, at der er lagt vægt på at ankomme til lejligheden fra klokken 14.00 og naturligvis forlade lejligheden klokken 9.00. Når du forlader lejligheden, skal gæster efterlade rent, vi er ansvarlige for den endelige rengøring. Hvis det er nødvendigt, vasker vi for gæster. Alle andre punkter i husreglerne og information er gjort med gæsterne ved ankomsten. Selvfølgelig, hvis du har brug for andre oplysninger, er vi her for at svare dig.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
1. Refusionen af forudbetalingen (forskudsbetaling) i hele beløbet returneres til gæsten i tilfælde af at han afbestiller mere end 40 dage fra ankomstdatoen. (aftalt tid) 2. Refusion af forudbetaling på halvdelen af det indbetalte beløb tilbagebetales, hvis der er tale om familietragedie, sygdom og lignende forhold. Ligeledes tilbagebetales halvdelen af forudbetalingen, hvis gæsten annullerer reservationen i mere end 20 dage. 3. Ligeledes kan gæsten lade sin forskudsbetaling for det næste år. 4. Udlejer vi inden for fristen efter aflysning af aftalen, er det muligt at tilbagebetale depositum. 5. Hvis vi annullerer gæsten, afholder vi tilbagebetalingen af depositum og transaktionsomkostninger. 6. Omkostningerne ved returtransaktionen afholdes af gæsten, hvis han annullerer reservationen. For yderligere information er vi naturligvis her for at svare dig, hvis der er nogen uklarhed. Tak for din forståelse!
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 30 m
  • Restaurant: 10 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 200 m
  • Bank: 20 m
  • Posthus: 100 m
  • Tankstation: 500 m
  • Sportsaktiviteter: 400 m
  • Diskotek: 4 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Mulighed for leje af pram (båd) med eller uden tilladelse til bådlederen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Maria
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Skołoszów,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, September 2023
fedt nok

Godt sted, smuk udsigt fra lejligheden, som var meget veludstyret, der er også en terrasse lige ved siden af promenaden, en bagerbutik ved siden af, hvilket var meget praktisk, tæt på havnen, der er mange restauranter, hvor du kan gå, værterne var meget søde og hjælpsomme. Jeg anbefaler !

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Nijemci,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2023
Perfekt lejlighed

meget ryddeligt, har alt hvad du skal bruge, også returflasker hvis du vil købe en drink der kræver ombytning af tom emballage til fuld. Stor balkon med udsigt, havet bogstaveligt talt 5 meter fra lejligheden. Værten er venlig, opmærksom på detaljer, diskret, men altid tilgængelig for gæster. Her vil du have fuldstændig privatliv og maksimal komfort. En anbefaling af indenlandsk olivenolie, der kan sammenlignes med prisvindende. PS, min mand er også tilfreds alt i alt en 10

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Svar

AF HJERTET, TUSIND TAK!!!!!!

Zenica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2022
Kudos til værterne

Vi boede i august 2022. Kudos til værterne for forholdene og opholdet i anlægget. Simpelthen kan placeringen, faciliteterne og værterne anbefales. P.S. En lille klage til den strandansvarlige byservice er funktionsfejlen i bruseren, der sluger minken, men ikke slipper vandet ud, og den returnerer heller ikke minken.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Svar

Tak for din kommentar. Med hensyn til bruseren vil jeg spørge de ansvarlige. Hilsen

Vis alle anmeldelser
Danijela Ramić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg bor i Graz, siden hans fødsel Jeg er gift, og jeg har en 2 (to) voksne børn. Completed'm en økonom. Jeg taler engelsk godt nok til at vide tysk. Jeg håber, det vil være et behageligt ophold i Graz, Østrig og Kroatien. Vores motto er: i hjemmet:

Ferielejligheder Maria annonce er blevet set 64766 gange siden 16.07.2016.