Ferielejligheder TenaGornji Karin - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheder Tena er beliggende langs kanten af promenaden, første række til havet. Den anlagte gård fører direkte til stranden, havet er 10m væk. Afstand til butikker eller restauranter 20m. En rummelig gårdhave, grill og parkering er til rådighed for gæsterne på anlægget. Hvert anlæg har passende havemøbler, der sikrer hvile og nydelse på den varmeste del af dagen. Bygningens kapacitet består af 2 lejligheder, den første beliggende i stueetagen af bygningen, størrelse 22 m2, egnet til højst 2 personer pr. lejlighed, og den anden på etagen egnet til maksimalt 6 personer pr lejlighed. Hver lejlighed har komfortable dobbeltsenge, et køkken og en klassisk tre-personers sofa, der nemt kan laves om til en komfortabel ekstra seng, hvis det er nødvendigt. Hver lejlighed er udstyret med aircondition, WI-FI internet, TV. Hver lejlighed har et badeværelse med bruser. Crna Punta ligger i Karin-bugten, 5 minutter fra Karin, 40 km fra Zadar.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Prislisten for overnatning er vist ud for hver enkelt lejlighed. Ved reservation foretages en forudbetaling på 30 % af det samlede aftalte beløb til anlæggets foliokonto, hvorved reservationen bekræftes, mens resten betales ved ankomst til anlægget. Den fremhævede pris i prislisten for hver lejlighed forhøjes ved brug af en ekstra seng: pr. person 15 eur pr. dag. For kun 1 overnatning i lejligheden vil prisen for opholdet, som er fremhævet i prislisten, blive forhøjet med €10 i alle perioder. Endvidere kan du tage den lejede lejlighed i brug på ankomstdagen til anlægget efter kl. 14.00, mens afrejsetidspunktet fra anlægget er senest kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Dagligvarer: 20 m
  • Restaurant: 90 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Indkvarteringen inkluderer: sengelinned, håndklæder, gratis Wi-Fi, skatter, liggestole, brug af grill, aircondition, parkering i bygningen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Tena
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Prijedor,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2023
Smuk ferie!

Indkvarteringen er fremragende. Alt er som på billederne. Meget rent og ryddeligt. Værtinden er diskret og altid klar til at hjælpe. Vi fik et ekstra sæt sengelinned, efter at vi fik det beskidt. Stranden er smuk i skyggen. Velegnet til ferier med meget små børn. Køkkenet er udstyret med tallerkener. Lejligheden har virkelig ingen fejl.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, Juli 2023
Sommeren 2023

Selvom det ikke er første gang jeg er her, bliver jeg altid overrasket over noget nyt. Udover renlighed i topklasse, bringer ejerne også et strejf af friskhed til lejligheden. Om det er nyt tapet, et cover eller en totalrenovering af selve rummet... det er lige meget, oplevelsen er altid Woow! I år blev vi mødt med frugt og småkager et lille bord i rummet. Meget behagelig for ganen og forfriskende efter turen. Stranden ligger lige ved siden af huset, restaurant og butik. Jelena, Mio og deres vidunderlige datter Tena er specielle, behagelige og ikke påtrængende. Og igen, de står til din rådighed, for ethvert spørgsmål, samtale. Lejlighederne er udstyret med alt hvad du behøver for en ubekymret ferie. Medbring god vilje, et badehåndklæde, en bog og nyd. Ružica Gavranović

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Krapina,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, Juli 2022
Ferie i 2022.

Vi boede i en studiolejlighed, meget pænt dekoreret, vi havde alt, hvad vi havde brug for. Romantisk stemning om aftenen med belysning i gården. Fra gården til havet og svømning uden grænser... Værterne er meget søde. Det var en dejlig og fredelig ferie!!

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Jelena Pohižek Lacić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære venner, velkommen til Crna Punta! Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information!

Ferielejligheder Tena annonce er blevet set 73134 gange siden 27.06.2016.