Ferielejligheder SuzyFažana - Istrien

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartments Suzy er beliggende i Fažana nær Brijuni Nationalpark og nær Pineta-lejren. De er beliggende i et roligt kvarter nær en fyrreskov. Hver lejlighed har egen indgang og overdækket terrasse Brændegrillen er placeret i lejlighedens gård. De er omkring 10 minutters gang fra stranden ad en sti gennem en fyrreskov. Lejlighederne har aircondition, gratis internetadgang og satellit-tv. De er udstyret med elkedel, kaffemaskine, mikroovn, køleskab, komfur, opvaskemaskine, vaskemaskine, strygejern, sengelinned og håndklæder. Der er gratis parkeringsplads til hver lejlighed. Fažana er en lille, rolig kystby med en masse spændende faciliteter og en velholdt promenade ved havet.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen. Betaling sker kontant i euro eller bankoverførsel (internetbank) samme ankomstdag. En forudbetaling på 30% af den samlede pris er påkrævet for at bekræfte reservationen. Ankomster er fra 15-24. Afgange er fra 8-10. På ankomstdagen efterlader gæster et depositum på 100 € i tilfælde af materiel skade. Ved kortere ophold end angivet i reservationskalenderen betales 30 % mere end den angivne pris per nat.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Kære gæster, i tilfælde af annullering af reservationen returnerer vi forudbetalingen op til 30 dage før ankomst, ellers REFUNDERER vi IKKE. I tilfælde af udeblivelse kan du overføre reservationen til en anden gratis aftale samme eller næste år.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 10 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 10 m
  • Lufthavn: 9 km
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Nationalpark: 1.5 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
En velkomstdrink er inkluderet i prisen, og gæsterne kan benytte grillen. Hver lejlighed har sin egen terrasse og gratis parkering foran lejligheden. I lejligheden er der foldere og brochurer om alle arrangementer og udflugter i Fažana og i hele Istrien.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Suzy
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 12 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Maribor,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2023
Fantastisk

Fremragende lejlighed. Meget rummelig, komfortabel og ren. Du kan finde alt, hvad du har brug for i den. Værterne er meget venlige og respektfulde. Nætterne er meget stille. Senge (for vores smag) komfortable. Vi vil helt sikkert vende tilbage til Suzy.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
krapina,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Maj 2023
super

Dejlig pæn og ren lejlighed, veludstyret, der mangler intet, senge og puder er komfortable, aircondition virker, tv og internet fungerer perfekt, venlige værter. Det var en dejlig ferie, hilsner fra Silvio og hans familie...

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Alkoven,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Maj 2023
Boede i maj 2023

Meget ren og pænt indrettet lejlighed i et roligt sted med en rummelig terrasse og alt hvad du behøver er på plads. Om venlighed og gæstfrihed hos ejerne af lejligheden, lad os ikke spilde ord, tak fru Suzy for alt og på gensyn

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Suzana Ranosović Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Min familie og jeg har lykken til at bo i et dejligt, lille turiststed, der stræber efter at holde traditionen og give også en række interessante ting hele året rundt. Fra år til år bliver vi mere og mere perfekte, og vi vil være glade for at byde dig velkommen og vise alle vores skønheder i vores lille sted. Besøg os, du vil helt sikkert nyde det.

Ferielejligheder Suzy annonce er blevet set 52594 gange siden 07.06.2016.