Ferielejligheder Sea View Dugi Rat - Split og dens omgivelser

priser fra € 55 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Dugi Rat og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Møbleret lejlighed på 2. sal i et familiehus i Dugi Rat. Det har aircondition og består af et soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng, et tilknyttet badeværelse; så er der et køkken og en stue med en sovesofa (køkkenet har en kaffemaskine, mikroovn, to el-komfurer og et køleskab). Der er også et LCD-tv, og stuen har en rummelig balkon / terrasse.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
30% depositum skal betales for at gennemføre reservationen. Ved betaling udstedes en voucher med reservationsoplysninger. Resten af beløbet betales kontant ved ankomsten. Indtjekning: efter kl. 14.00 Udtjekning: inden 10:00 Mulighed for at arrangere ankomsttid / afgangstid.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 500 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Gratis trådløs internetadgang og parkering er til rådighed for gæsterne og en grill og et sted hvor du kan nyde din grill. Vaskemaskinen leveres til brug i stueetagen i huset. Den nærmeste stenstrand er omkring 500 m væk, med mange underholdende faciliteter, to supermarkeder er omkring 300 m væk, og byens centrum er også 400 m væk. Mulighed for at organisere eventyrsport i Omis-området.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Sea View
Lora ED Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Tak, fordi du gennemser vores lejligheder. Vi er tilgængelige for enhver information eller spørgsmål.

Ferielejligheder Sea View annonce er blevet set 14937 gange siden 08.02.2018.