Ferielejligheder AnaDrvenik - Split og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Kom og tilbring din ferie i Apartments Ana. Du fortjener en perfekt ferie i et hus ved havet med udsigt til uforglemmelige solnedgange. Vi har en lang tradition for turisme og er behagelige værter. Vores lejligheder tilbyder dig altaner med udsigt over havet eller en rummelig terrasse med grill. Vi tilbyder 4 lejligheder: AP 8/4, AP 4/1, Studio 2/1 og AP 2/3. Den samlede kapacitet af vores lejligheder er 25 senge. Huset er også indrettet til større grupper af gæster. Lejlighederne er udstyret med aircondition, internet og parkering. Hvis du ikke kan lide sommerens folkemængder, er dette det ideelle sted for en ferie. Vi er beliggende i en rolig del af Drvenik, væk fra larm, og stranden er kun omkring 300 meter fra huset (et par minutters gang). Stranden er ideel for familier med børn. Hele stranden er dækket af en fyrreskov, der giver naturlig skygge.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
CHECK IN - fra kl. 14.00, TJEK UD - indtil kl. 9.00. Forskudsbetalingen er 20% af det samlede beløb for reservationen. Resten betales på ankomstdagen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 40 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 30 km
  • Apotek: 15 km
  • Bank: 15 km
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 15 km
  • Busstation: 400 m
  • Jernbanestation: 95 km
  • Lufthavn: 125 km
  • Lystbådehavn: 30 km
  • Sportsaktiviteter: 20 km
  • Diskotek: 15 km
  • Kasino: 95 km
  • Nationalpark: 200 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Yderligere faciliteter: salg af hjemmelavede produkter, mulighed for morgenmad mod merpris, udflugter på lokale både for at fiske picnic, mulighed for fiskemiddag mod merpris.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ana
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 36 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Polska,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8+4, Juni 2023
Maddie

Jeg anbefaler stærkt Anna Apartments! Vi var i midten af juni 2023, fantastisk beliggenhed, super hjælpsom ejer. Rene værelser, dejligt sted for ture, f.eks. Medjugorje, Dubrovnik, færge til øen, let tilgængelighed. Med venlig hilsen Madzia.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Sarajevo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juni 2023
Godt klaret

Hej, mine kære gode mennesker, jeg var nemlig sammen med min mand og lille baby, i slutningen af den sjette måned, for første gang i Drvenik ... og det overgik mine forventninger, stranden hos Ana har aldrig været tættere på mig i mit liv er denne lejlighed ideel til familier med små børn, ældre mennesker og for guds skyld for andre. Jeg har en meget avanceret baby, og stranden i skyggen ligger kun få meter fra huset, ikke at det betød noget for mig...men også alt andet, der er ingen overdreven larm før ordentlige tider. Alt hvad du ønsker i nærheden, cafeer, restauranter, der er steder at spise og drikke at vælge imellem. Butikker, sikret parkering, aircondition, internet, ryddelige, venlige ejere, alt efter aftale og vigtigst af alt, prisen er acceptabel, lad os sige realistisk for nutidens standarder, da alt gik vildt med maden, desværre er boligen i hvert fald acceptabel . Så jeg er ikke i tvivl om, at jeg fra nu af og i de kommende år, Gud for sundhed, altid vil være gæst hos fru Ana. Jeg skriver virkelig alt dette fra hjertet, og det er helt rigtigt... Jeg vil anbefale det til alle - når jeg ser hvor langt væk lejlighederne er, så man kan slappe af ved havet... kun beliggenheden er det værd ... og jeg har listet resten op, alle mulige fordele ... godnat alle sammen ... og Lp til gode værter.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Bevægelseshæmmedde personer,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Beograd,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juni 2023
Vi kommer tilbage igen!

Det er tredje år, vi vender tilbage, fordi denne lejlighed opfylder alle vores krav til et godt ophold for en familie med børn. Rent, praktisk, rummeligt og vigtigst af alt lige ved stranden! Placeringen af denne lejlighed er mere end perfekt. Sidst, men meget vigtigt, er værterne vidunderlige og venlige, og det er derfor, vi helt sikkert vender tilbage!

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Obitelj Gabrić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Velkommen til Drvenik. Vores familie har en lang tradition for turisme. Vi vil forsøge at være gode værter til at gøre dit ophold behageligt og munter.

Ferielejligheder Ana annonce er blevet set 125429 gange siden 07.05.2014.