Ferielejligheder NikeDrvenik Mali - Kroatiske øer

priser fra € 45 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Drvenik Mali og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

NIKE Vores hus ligger på øen Drvenik Mali, en smuk lille ø, som er kun en time væk med båd fra Trogir, UNESCO by. Øen er dækket med rig middelhavsvegetation, oliventræer, grusstier og stengærder, smukke uspolerede natur. Øen har en restaurant, en butik og cafe. Det er omgivet af smukke strande, hvor dykkere kan nyde den lavvandede hav og klippekyst. Hvis du ønsker at nyde fred og ro, uspoleret natur og klare hav, kom med os til Drvenik Mali!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Båd fra Trogir til Drvenik Mali rider hver dag, mindst to gange om dagen. Havnen ligger 50 meter fra huset NIKE. I løbet af ugen, du og bilen transporteres til øen med færge fra Seget Donjeg- port 2 km vest for Trogir.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 40 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Lystbådehavn: 40 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
NIKE Vores hus ligger kun 50 meter fra kysten, har en stor have med Middelhavet planter, stor terrasse med grill, i et roligt miljø. Du kan nyde morgenmaden eller en aften kaffe i skyggen af ​​gården. Der er en grill i den gamle pejs og der er mulighed for at tilberede måltider, for dig.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Nike
Jelena Mateta Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Nike annonce er blevet set 6564 gange siden 30.06.2015.