Ferielejligheder Oliver Drage - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartments Oliver ligger i Drago. De er udstyret med aircondition, WI-FI internet og parkering til en bil. Fra første sal er der en smuk udsigt over havet og de nærliggende øer. Stranden ligger 300 meter væk eller 5 minutters gang derfra. Stranden er rullesten og brolagt med stenplader, og bagved er der en stor fyrreskov, der giver god skygge og skaber en rigtig atmosfære til en sommerferie i Dalmatien.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen. Den nemmeste måde at reservere en lejlighed til den kommende sæson på er ved at kontakte os. På den måde sikrer du dig en sikker overnatning hos os. I din besked skal du angive den ønskede dato og antal personer, som du ønsker at reservere lejligheden til. Vi vil besvare alle dine henvendelser hurtigst muligt. Forskudsbetalingen for reservation af lejligheden er 200 EUR og gæsten indbetaler det til vores konto, og resten betales umiddelbart ved ankomsten til lejligheden. Antallet af personer, der kan bo i lejligheden, må ikke være større end det, der er angivet i lejlighedsreservationsbekræftelsen. Adgang til lejligheden er mulig fra kl. 13.00 på ankomstdagen, og det er nødvendigt at forlade lejligheden senest kl. 9.00 på afrejsedagen. Venligst kun seriøse gæsteforespørgsler!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 12 km
  • Apotek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Posthus: 5 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 500 m
  • Lufthavn: 35 km
  • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Oliver
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 9 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Čazma,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, August 2023
Vi anbefaler

Vi boede i lejligheden i august 2023. Først og fremmest var vi glade for de vidunderlige værter, der tog varmt imod os, viste os stedet, og da vores barn blev syg, var de tilgængelige på ethvert tidspunkt af dagen for al hjælp og information. Lejligheden er ren og ryddelig. Vi anbefaler stærkt!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
KC,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juli 2023
Fremragende og vi anbefaler det

Lejlighed tæt på stranden, butikker, restauranter, caféer. En rummelig terrasse med udsigt over havet. Et moderne køkken i stuen, et soveværelse og et badeværelse giver al den nødvendige komfort til en årlig ferie. Udlejerne er meget venlige, imødekommende og imødekommende. Vi anbefaler!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Koprivnica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, August 2022
En ferie for alles smag

Lejlighedenheden er ren og ryddelig, veludstyret, komfortabel. Terrasse med havudsigt. Tæt på strand, butik, bageri, restaurant og kaffebar. Du kan gøre alt til fods. En smuk promenade langs stranden, og for de mere krævende, gennem det kuperede terræn til en smuk bugt. Værterne er meget venlige og imødekommende. At de fleste af gæsterne vender tilbage år efter år taler for sig selv. Anbefaling til 5.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Oliver Barešić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tjekkisk, Polsk,
Ferielejligheder Oliver annonce er blevet set 49131 gange siden 10.03.2016.