Ferielejlighed ŠimunovicDrače - Dubrovnik region

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden er beliggende i et roligt miljø i landsbyen Drace. Det er beliggende på første sal, 60 m2. og 1 minutters gang til stranden består af to soveværelser, stue, køkken og badeværelse. Lejligheden er udstyret med aircondition, trådløs internetadgang, og har en balkon med en særdeles smuk udsigt over havet. Gæsterne kan benytte grillen foran huset. Parkering til bilen i skyggen (gratis). Pebble strand med fint sand i havet. Afstand fra havet 60 meter. Ideel position til at besøge halvøen og omkringliggende øer samt naturlige og kulturelle steder kroatisk syd. Andre fordele omsætningspapirer. .

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservation på 20% af de samlede omkostninger og resten ved ankomst. Ideel ankomsttid op til 18 timer og afgang på 10 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 800 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 1.2 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 400 m
  • Busstation: 1 km
  • Lufthavn: 80 km
  • Lystbådehavn: 30 km
  • Sportsaktiviteter: 500 m
  • Diskotek: 25 km
  • Kasino: 25 km
  • Nationalpark: 15 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Šimunovic
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Tenja,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juni 2023
Hvile for krop og sjæl

Så for første gang i mange år har jeg ikke tællet ned, hvornår vi vender tilbage fra det årlige! Havet er helt rent, luften "dufter" af salt og middelhavsurter. Lejligheden ligger virkelig tæt på en skøn strand, meget ryddelig, pænt møbleret og udstyret. Hr. Goran og Mrs. Ljubica er mere end værter - varme mennesker, diskrete og alligevel ved du, at de er der for alt, hvad du har brug for. Tak for alt, dette var virkelig en ferie i ordets fulde forstand.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Galway,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2019
Gretta og børn fra Irland

Vi opholdt sig i denne smukke lejlighed, fra det første trin inde, det var betagende !! Sådan charme og smukt præsenteret, uplettede !! Ejerne af lejligheden hilste os med sådan gæstfrihed !! Og gav os en rigtig charme i området, Jeg vil meget anbefale denne lejlighed og takke ejerne for et smukt ophold !! Vi vil helt sikkert være tilbage !! tak skal du have Gretta fra Irland xx

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Mostar,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Šimunovic, Juni 2015
Gentagen ophold 28 / 6-4 / 7/2015

Jeg må indrømme, at jeg var i år forblive endnu mere overrasket. Alt dette fra sidste års værd, men i år, med et andet selskab, vi drage fordel af alle de andre muligheder i denne lille by. Fiskere aften med utallige lækkerier, der er fri, eller op til 10 millioner (2 millioner), og nærheden af ​​Dubrovnik på man ikke brug for en masse at sige, og med værtens anvisninger, kan du gå igennem det og en masse jeftiije, og nærhed til Orebić, hvor du er på 10 minutter på den smukke ø Korcula, eller være på øen Mljet og se den grønne ø, så gå til Ston og besøge mure Ston, den anden i længden i verden, bag Kina ... Uge gik vi i en flash, og alligevel var vi værter beæret og grill første nat :)) Sørg for at rådføre sig med personalet, hvor du har til at besøge og / eller hvordan man kommer dertil. Vi har tips var guld værd og alt gik uden stress, takket være ham. Hvordan det begyndte, og næste år vil jeg skrive en anmeldelse på den samme lejlighed :) Alle Jepsen og en stor tak.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak! :)

Kære Elena, var vi meget glade for at samarbejde med dig og dine kolleger. Som du selv har bemærket, gæst tilfredshed med vores service er vores topprioritet. Vi håber at have dig tilbage så hurtigt som muligt tid. Med venlig hilsen og tak igen.

Vis alle anmeldelser
Apartman Šimunović Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk,
Ferielejlighed Šimunovic annonce er blevet set 42907 gange siden 10.05.2015.