Sommerhus Kod FilipeCrikvenica - Kvarner

priser fra € 45 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Crikvenica og Kvarner!
Detaljeret beskrivelse

Leder du efter en sød lille hus i en rolig landsby, 6 km fra de smukke strande i det berømte feriested? Chalet Philip måske det rigtige valg for dig denne sommer. Det er behageligt og behageligt indrettede hjem på 70 m2, omgivet af en sten gårdhave og en dejlig terrasse. Den består af et fuldt udstyret køkken, badeværelse med bruser, to soveværelser (hver med dobbeltseng) og stue. Den er ideel til fire personer, men der er også en sovesofa i stuen, som en seng. At tilbringe et behageligt ophold i sommerhuset, gæsterne har gratis internetadgang, LCD-tv, udendørs grill, rene håndklæder og sengetøj, to cykler ... Hvis du har brug for noget andet, er du velkommen til at spørge. Parkering er ved siden af ​​huset, men du kan parkere i gården. Adgang til huset er meget enkel, så det er tilgængeligt for folk i kørestole. Vi er beliggende i centrum af Tribalj, supermarked, bageri, posthus og en kirke er kun et par skridt. Det hus, der byder alle mindre, rene og socialiseret kæledyr.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
En af vores familie normalt forbliver i huset, der deler den samme gård. Vi forsøger at gøre vores gæster være nyttigt på alle tidspunkter, til deres sommerferie afslappet og ubekymret. Den gode sjæl af huset er Philip Sorko, så hvis du beslutter at tilbringe din ferie i vores hus, booking og alle oplysninger om betalinger og ophold vil du modtage via e-mail fra Filipe. Vi glæder os til at se dig!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 6 km
  • Strand: 6 km
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 6 km
  • Apotek: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 6 km
  • Lufthavn: 20 km
  • Lystbådehavn: 7 km
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 7 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Tribalj er en lille og rolig landsby i Vinodol dal afgrænset af bjerge, med et behageligt klima og smukke sø (stor for lystfiskere!). Tribalj er også en af ​​de bedste steder for paragliding og Hangliding i Kroatien. Vandreture, fiskeri, cykling, vandreture, cross-country løb walking, paragliding, svømme i de smukke strande i Crikvenica .... Den perfekte indkvartering for mennesker, der nyder en hyggelig atmosfære, smukke omgivelser, natur og rolige omgivelser, men som også ønsker et par minutter i bil vil være i centrum for stress og jag, på Crikvenica havnefronten. Krk og den nærmeste strand ligger kun 7 minutter med bil, og du kan hoppe op til de smukke strande i Dramalj, Jadranovo, Selce, Kacjak, Novi Vinodolski ... Rijeka og Opatija, Krk, Plitvice Lakes-regionen, eller kan være din dagsture! Og efter en dag fyldt med forskellige aktiviteter, vende tilbage til din fred i sin hængekøje i baghaven, med udsigt over bjergene. Krk er 6 km væk. Floden ligger 27 km. Novi Vinodolski - 16 km. Novi Spa Hotels and Resort - 13 km. Selce - 10 km. Abbey - 41 km. Zagreb - 161 km. Krk - 41 km Plitvice Lakes - 138 km Rovinj - 138 km. Pula - 133 km. Interessante steder og aktiviteter i nærheden: Ethno Hotel Balatura Tribalj Paragliding Club Tribalj Drivenik Tower Kacjak Beach Crikvenica Den nye Spa Resort Novi Vinodolski Selce Kærlighed sti og kysse opfattede lynhurtigt Krk
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Kod Filipe
Filipa Sorko Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Mit navn er Philip. Jeg er positiv og energisk ung pige (23), modedesigner og kulinariske entusiast, forelsket i kunst og design. Jeg kan lide at organisere temaaftener med god mad, drikke, musik, latter og afslappende atmosfære .... Jeg deler denne gastronomisk oplevelse med interessante og positive mennesker. Jeg arvede denne søde lille hus hans bedstefar, der blev født i denne landsby. Jeg dekorere det med masser af kærlighed og opmærksomhed besluttede jeg at dele det med andre mennesker, der gerne vil tilbringe deres ferie her. Fra dette år dørene i mine huse er åbne for dig! Jeg ser frem til at møde dig, og jeg vil forsøge at give dig din ferie i Tribalj forblive i de søde minder. Find mig på internettet, send mig en besked, og jeg vil, med glæde, besvare alle dine spørgsmål.

Sommerhus Kod Filipe annonce er blevet set 7717 gange siden 10.04.2016.