Ferielejligheder MarioCrikvenica - Kvarner

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Dramalj er en lille by, hvor ferien kan implementere freden og roligt, men du er i centrum af udviklingen har, City of Crikvenica, som om sommeren er fyldt med turister og events, fra Dramalj er kun 3 km.Naš taglejlighed har 55m2 bestående af en stue med sovesofa, satellit-tv, radio og luft uređajom.Kuhinja med spiseplads er udstyret med køleskab og fryser, gaskomfur / el, kaffe og andre behov. To soveværelser med dobbeltsenge og store ormarima.Balkon tilbyder udsigt over havet, øen Krk og Kvarner zaljev.Kupaona udstyret med brusebad. Stuelejlighed har 48m2, med to soveværelser, et med dobbeltseng og TV med kroatisk programmer og den anden sofa. Badeværelse med bruseniche. Køkken fuldt monteret i spisestue med satellit-tv. United terasa.Udaljenost til stranden 700 m

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Prisen inkluderer ikke luft, 6,00 euro per dag og perler vaskemaskine efter vask 4,00 eura.Cijena opvarmning i vintermånederne 5,00 euro per dag. Kæledyr 6,00 euro per dag. Ankomst afrejse lørdage-nedjeljom.Prilikom booking forudbetaling på 10% af det samlede beløb.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 30 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 30 m
  • Tankstation: 900 m
  • Busstation: 2 km
  • Jernbanestation: 30 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 30 km
  • Sportsaktiviteter: 900 m
  • Diskotek: 2 km
  • Kasino: 2 km
  • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Sports fans har mulighed for golf, tennis, ridning, cykling, jetski og planinarenja.Izleti udflugter rundt på øen, og på øen Rab vil berige dit årlige odmor.Kristalno ren havet med sine bugter giver dykkere zadovoljstvo.Organizirani ture til Plitvice Lake vand til verden Winetou-a.Blaga Middelhavet og mikro luft varm vinter er egnede til astmatisk og allergisk osobe.Liječilište thalassoterapi har hundrede år gammel tradition i sundhedsturisme. Parkering fri i din egen baghave. Begge lejligheder har en grill. Prisen inkluderer ugentlig skift af sengetøj, håndklæder, lokale skatter og registrering gosta.Veselimo til at se dig og velkomstdrink.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Mario
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 8 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Uzhorod,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Mario, September 2018
Vidunderlig ferie!

Hvilende i august, med et lille barn 9 måneder. Meget ønsket lejligheden. Ren, hyggelig og smuk havudsigt. Nær strande til din smag. Især ønsket ejere af lejlighederne af fru Jasna og hendes familie er meget venlige og gode mennesker. Vi anbefaler alle, der ønsker en god hvile. Hvis vi hviler i Kroatien igen, så kun her.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Magdeburg,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Mario, August 2017
Smuk lejlighed med alt hvad du behøver

Lejligheden ligger i det rolige sted, og du har ca. 10-15 minutter at gå til havet. I lejligheden har du 2 gode indrettede værelser med dobbeltsenge og garderobeskabe. Du har også et badeværelse med stort brusebad, hårtørrer, spejl osv. I køkkenet var der mange redskaber, så du kan lave mad alt hvad du vil. Vi havde også et sted med et bord på terrassen med havudsigt. Værterne Jasnica og hendes mand var meget venlige og cooperativ. I huset bor også dejlig lille hund Maki. Så vi er virkelig taknemmelige for Jasnica for god indkvartering og nogle gode tips.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Oleksandar

Hej Oleksandar tak for sådan en dejlig gennemgang af dine givne habt.Liebe Hilsner og jeg håber at se dig på nogle wan igen.

Gryfino,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Mario, Juli 2017
Lejlighed Mario

Sammen med sin kone og barn tilbragte et par dage i denne smukt beliggende lejlighed. Lejlighed i stueetagen af ​​huset (også ikke var varmt om natten), midt i en meget flot fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine. Vi havde en terrasse i stueetagen, som er dækket fra toppen med vinstokke og kiwi vinstokke, hvor vi tilbragte aftenen spillekort og nipper vin. Bright værtinde - meget høflig og venlig! Vi anbefaler folk søger fred og hvile.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Radek

Takket være Radek så smukke Worten.Es glade mig, at du kunne lide det, og det var alle så hurtigt med Rerservation og din Ankunft.Danke det Du har også rapporteret din sikker igen hjemme Når seid.Ich vi håber at se dig lidt tid wieder.Liebe Hilsner Jasna

Vis alle anmeldelser
Jasnica Manestar Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Hej jeg er klar, munter og glad for at hænge ud med gode og glade mennesker. Der er et halvt århundrede, barnebarn og to voksne døtre og kone.

Ferielejligheder Mario annonce er blevet set 100437 gange siden 25.02.2015.