Ferielejlighed AtikaCres - Kroatiske øer

priser fra € 80 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Cres og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Moderne og nyrenoveret lejlighed i Melin landsby, i den rolige del af byen Cres. Lejligheden har to soveværelser med dobbeltsenge, en stue, en spisestue og et fuldt udstyret køkken: el-komfur, komfur, ovn, mikroovn, opvaskemaskine, køleskab med fryser, elkedel og brødrister. Badeværelse - Bruser, håndvask, toilet, vaskemaskine og hårtørrer. Alle vinduer har mygebeskyttelse. Tæt på småsten og beton strande, og centrum af Cres, omkring 5 minutters gang. Parkeringsplads er placeret foran bygningen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Sådan booker du lejligheden: 1. Du kontakter os ved at bruge vedhæftet formular, email eller telefon. 2. Vi vil kontakte dig tilbage på kortest mulig tid for at bekræfte tilgængeligheden af ​​lejligheden (48 timer gyldig) og betalingsmetode 3. For at bekræfte din reservation skal du betale op til 30% af det samlede beløb. 4. Når vi modtager betalingen, sender vi dig en e-mail for at fortælle dig, at reservationen er bekræftet. 5. Resten af ​​det beløb du betaler på ankomstdagen. Opholdsafgift er inkluderet i prisen. Ankomst til lejligheden er efter kl. 14 og afgang fra lejligheden er indtil kl. 22.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotek: 300 m
  • Posthus: 400 m
  • Busstation: 500 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink inkluderet i prisen. Prisen inkluderer: opholdsskat, internet, aircondition, satellit-tv, sengelinned og håndklæder, grundlæggende husholdningsbehov (i køkken og badeværelse) og slutrengøring.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Atika
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Modena,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2019
Perfekt lejlighed, perfekt ferie!

I flere år har vi opholdt sig i Cres i august for fuldt ud at kunne nyde det smukke hav og god mad i fuld afslapning. Atika-lejligheden var det perfekte valg til vores ferie: godt møbleret og rummelig, beliggende i Melin-distriktet, 300 meter fra strandpromenaden og 5 minutters gang fra centrum. Det er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, aircondition, 50 tommer Smart TV, wi-fi og alt hvad der kan bruges til at blive bedst. Stærkt anbefalet !!! Vi takker Zrinka for hans gæstfrihed og høflighed med en ses næste år.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Atika, August 2018
lejlighed

Lejligheden er ny og meget smuk. Det har alt hvad du behøver for ferie. Du har en 5 minutters gang til centrum af Cres. Strandene er vidunderlige. Ejerne er venlige. Vi anbefaler denne lejlighed! Vi ses næste år!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Zrinka Agačević Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Atika annonce er blevet set 14504 gange siden 11.07.2018.