Ferielejligheder TomiTrogir - Split og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vores hus (Thomas Ferielejligheder) er placeret ved siden af ​​hav og sand (grus) strand på øen Ciovo i kommunen Trogir. Trogir gamle historiske by ligger kun 1500 meter fra vores hus, eller gå langs 10 - 15 min. Ud over hvad der er kendt som en smuk by, der er en World Heritage Site under UNESCO beskyttelse, en by med museer, historiske monumenter, legender, fortællinger, stenhuse, kirketårne, både, sejl og smukke zalasaka sol ... Trogir er også kendt for dens også kendt for sine livlige sommernætter. 50 m under vores lejlighed er der en sandstrand. Sandstrande fortsætte hinanden, en afstand på 2-3 km. Stranden har skygge for dem, der ikke kan lide direkte sollys. Ved siden af ​​vores hus er der en butik med mad. For vores gæster har vi en parkeringsplads til bilen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Hvis du ønsker at tilbyde til vores lejlighed kan du kontakte os på vores e-mail, også via e-mail, kan du anmode om en reservation. Hvis du vælger at reservere en del af depositum, du betaler til vores bankkonto resten betales kontant, når du ankommer. Ideel ankomsttid er omkring 14 timer og yderligere til 23 timer eller efter aftale. Afgang tid er 7 til 10 ankommer om morgenen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 40 m
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 40 m
  • Restaurant: 30 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 2 km
  • Lufthavn: 100 km
  • Diskotek: 1 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Vi tilbyder dig to værelses lejligheder med havudsigt til 2 2 personer. Hver lejlighed har et badeværelse, satellit-tv, soveværelse med terrasse, stue med en terrasse, hvor sofaer, sovesofa (160x200) fungerer som en seng til to personer. Stuen er udstyret med et komfur og køleskab. Lejligheden har mulighed for air condition Lejligheden ligger på anden og tredje sal. I vores lejligheder har køkkenredskaber, mad og drikke. Hver gæst får en stor (140x70) og en lille (100x40) håndklæde. Håndklæder skiftes på anmodning eller gæsternes behov.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Tomi
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 8 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Vsetín,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
Ferie

Smuk, ren, moderne indkvartering. Lejligheden har alt hvad du behøver. Smuk udsigt over havet. Stranden er tæt og velegnet til børn. Det tager omkring 20 minutter at gå til centrum af Trogir. Ejeren er meget behagelig. Fantastisk ferie. Tak skal du have!

Anbefalet for : Natteliv, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Hannover ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Fantastisk ferie

Det var en super god ferie! Ejeren er meget sød og venlig, lejligheden er velholdt, ren med udsigt over havet! Lejligheden havde alt hvad du behøver! Stranden er ren! Shop hvor du kan finde alt lige rundt om hjørnet! Restaurant lige på den anden side af gaden, maden der er også meget velsmagende!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Gračanica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, September 2022
Fremragende indkvartering

Fremragende indkvartering. Moderne indrettet med god beliggenhed. Ejeren Mirko er meget venlig og imødekommende. En 10-minutters gåtur fra byens centrum. Stranden ligger op til 50 meter fra boligen. Jeg anbefaler det til en behagelig ferie.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Dražena i Mirko Puda Annoncering idet 2010
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Vi er glade for, at du ønsker at tilbringe din ferie i vores hus. Vi glæder os til at se dig !!!

Ferielejligheder Tomi annonce er blevet set 80426 gange siden 19.02.2018.