Ferielejligheder ZjačićBrodarica - Šibenik og dens omgivelser

Detaljeret beskrivelse

Familie hus i et roligt og fredeligt sted. Fuldt udstyret og moderne lejlighed består af tre soveværelser med tilhørende badeværelser, køkken og terrasse. Samtlige værelser har aircondition. På terrasserne har du en smuk udsigt over havet og de nærliggende øer. Komplet privatliv, indhegnet og omgivet af grønne områder og en grill. På bakken, med en smuk udsigt over omgivelserne og havet. Parkering. Huset er fem minutters gang fra stranden, 15 minutter fra centrum.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Når bekræftelse af reservationen skal betales 20% depositum som garanti for ankomst og resten betales på den første dag. Skat er inkluderet. Ved ankomsten til lejligheden efterlader et depositum på 50 euro, som tilbagebetales, hvis der ikke er skader, og lejligheden er tilbage i god stand. . Det ideelle tidspunkt for ankomst og afrejse 14 til 10 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 300 m
 • Strand: 300 m
 • Bycentrum: 400 m
 • Dagligvarer: 200 m
 • Restaurant: 200 m
 • Læge: 1 km
 • Apotek: 3 km
 • Bank: 1 km
 • Posthus: 3 km
 • Tankstation: 1 km
 • Busstation: 3 km
 • Jernbanestation: 3 km
 • Lufthavn: 60 km
 • Lystbådehavn: 3 km
 • Sportsaktiviteter: 300 m
 • Diskotek: 1 km
 • Kasino: 400 m
 • Nationalpark: 20 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Til gæsternes rådighed er en gård med grill og udendørs bruser. Båd til øen Krapanj (den laveste ø i Middelhavet) kører hver time. Det er muligt at leje parasoller og stole, vandcykler, kajakker, motorbåde (båd). Der er ture til nationalparker samt nationalparken Krka 20 km, 40 km NP Kornati, Paklenica 105 km, Plitvice Lakes 190 km
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 33 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Blaženka, Osijek Ivanovac, Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6 Juli, 2018
Blaženka, Osijek

Ekstremt pænt indrettet lejlighed, helt rent med alle de nødvendige ting ... klimaet i hvert værelse og det smukke indrettede køkken med køleskab, ovn og mikroovn. Hvert værelse har eget badeværelse og i den ene er der en vaskemaskine. Smuk stor terrasse med udsigt over havet og terrassen i stueetagen af ​​huset med en enorm skygge. Værter er ekstremt hjertelige, venlige og dejlige. Der er en følelse af hjemme atmosfære. Der er ingen støj, den fine grusstrand er tæt på. Jeg anbefaler det oprigtigt til alle.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Nives Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 Juli, 2017
Jeg savner havet

Med tre børn allerede 8 år sidste ferie med familien Zjačić-Ljubicic. Jeg elsker den familie atmosfære, lejligheder tilbyder, vegetabilsk havearbejde, fisk / grill, som vores værter overraskede, socialisering på terrasserne ... De smukke øer omkring Brodarica - Krapanj der elsker mest, Zlarin med magisk hav, sandstrand i Zaboric, seværdigheder Sibenik fæstning Barone og St. Michael med koncerter, gå i Brodarica, nyrenoveret strand med faciliteter for børn og voksne - alle kan finde noget for sig selv. For 11 måneder jeg går tilbage, og jeg kan ikke vente. Jeg anbefaler alle. Nives

Anbefalet for: Aktiv ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vesna Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 August, 2017
Magien i sommeren

Smukke lejligheder, rummelige, ren, pæne! Sommer terrasse under oliventræer, stor have, grill, parkeringsplads ... De vidunderlige værter, smilende, glad, åben, giver en vidunderlig følelse af velkommen! Placering perfekt til fred og ro, nærhed til stranden, skal nærhed til byen Sibenik og alle de naturlige fordele leveres til os af naturen give; af øer, strande, nationalparker, historiske og kulturelle seværdigheder .... Vi kan varmt anbefale til alle, især familier med børn. Enhver, der opholder sig i lejlighederne Zjacic, er tilbage igen. Tak Sandra og Drasko, en særlig tak til tante Senki.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Sandra Zjačić-Ljubičić
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

For rådgivning og service under dit hosting velkommen til at kontakte de værter, der er villige til at hjælpe dig med at få mest tid på ferie. Værterne taler kroatisk, engelsk og italiensk.