Ferielejligheder ZjačićBrodarica - Šibenik og dens omgivelser

Detaljeret beskrivelse

Familie hus i et roligt og fredeligt sted. Fuldt udstyret og moderne lejlighed består af tre soveværelser med tilhørende badeværelser, køkken og terrasse. Samtlige værelser har aircondition. På terrasserne har du en smuk udsigt over havet og de nærliggende øer. Komplet privatliv, indhegnet og omgivet af grønne områder og en grill. På bakken, med en smuk udsigt over omgivelserne og havet. Parkering. Huset er fem minutters gang fra stranden, 15 minutter fra centrum.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Når bekræftelse af reservationen skal betales 20% depositum som garanti for ankomst og resten betales på den første dag. Skat er inkluderet. Ved ankomsten til lejligheden efterlader et depositum på 50 euro, som tilbagebetales, hvis der ikke er skader, og lejligheden er tilbage i god stand. . Det ideelle tidspunkt for ankomst og afrejse 14 til 10 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 300 m
 • Strand: 300 m
 • Bycentrum: 400 m
 • Dagligvarer: 200 m
 • Restaurant: 200 m
 • Læge: 1 km
 • Apotek: 3 km
 • Bank: 1 km
 • Posthus: 3 km
 • Tankstation: 1 km
 • Busstation: 3 km
 • Jernbanestation: 3 km
 • Lufthavn: 60 km
 • Lystbådehavn: 3 km
 • Sportsaktiviteter: 300 m
 • Diskotek: 1 km
 • Kasino: 400 m
 • Nationalpark: 20 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Til gæsternes rådighed er en gård med grill og udendørs bruser. Båd til øen Krapanj (den laveste ø i Middelhavet) kører hver time. Det er muligt at leje parasoller og stole, vandcykler, kajakker, motorbåde (båd). Der er ture til nationalparker samt nationalparken Krka 20 km, 40 km NP Kornati, Paklenica 105 km, Plitvice Lakes 190 km
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Nives Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 Juli, 2017
Jeg savner havet

Med tre børn allerede 8 år sidste ferie med familien Zjačić-Ljubicic. Jeg elsker den familie atmosfære, lejligheder tilbyder, vegetabilsk havearbejde, fisk / grill, som vores værter overraskede, socialisering på terrasserne ... De smukke øer omkring Brodarica - Krapanj der elsker mest, Zlarin med magisk hav, sandstrand i Zaboric, seværdigheder Sibenik fæstning Barone og St. Michael med koncerter, gå i Brodarica, nyrenoveret strand med faciliteter for børn og voksne - alle kan finde noget for sig selv. For 11 måneder jeg går tilbage, og jeg kan ikke vente. Jeg anbefaler alle. Nives

Anbefalet for: Aktiv ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vesna Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 August, 2017
Magien i sommeren

Smukke lejligheder, rummelige, ren, pæne! Sommer terrasse under oliventræer, stor have, grill, parkeringsplads ... De vidunderlige værter, smilende, glad, åben, giver en vidunderlig følelse af velkommen! Placering perfekt til fred og ro, nærhed til stranden, skal nærhed til byen Sibenik og alle de naturlige fordele leveres til os af naturen give; af øer, strande, nationalparker, historiske og kulturelle seværdigheder .... Vi kan varmt anbefale til alle, især familier med børn. Enhver, der opholder sig i lejlighederne Zjacic, er tilbage igen. Tak Sandra og Drasko, en særlig tak til tante Senki.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
klara zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 August, 2016
Ferie

Rummelig, luftig lejlighed meget ren. Ejeren så rart at du er kommet igen. Beach tæt på Sibenik kun 10 minutter i bil og alle mulige butikker tilgængelige. Bestemt for en familie med børn, men der er, og hvad man skal se i området. Vi anbefaler alle

Anbefalet for:
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Szilvi Budapest,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6 Juli, 2016
ferie

En fantastisk uge, vi tilbragte Brodarice. Sandra, værter er meget venlige, venlige Lejligheden er helt så billederne viser. Stranden er nær den gamle bydel i Sibenik 10 minutters kørsel. Her kan alle finde programmet. Uanset om det er svømning eller sightseeing. Vær sikker på at vende tilbage!

Anbefalet for: Aktiv ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Gyöngyös Budapest,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6 Juli, 2016
A6

Rene, komfortable lejlighed. Sandra venlige gæstfrihed. Hver dag bragte frisk fra haven tomater, agurker. Tak for det. Nær bager og købmand. 5 minutters gang. Hvert værelse har en privat bad. Den teraszól smuk udsigt. Min foretrukne sted var morgen og aften. Stranden er fem minutters gang. Svømning værd af sko og bringe solen skærmen. Der er masser af søpindsvin. Med bil kan du nå Lidl og Spar fem minutter.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Aneta kraków,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6 Juni, 2016
Fantastisk lejlighed, meget venlige værter

Tak. Dette er det bedste ord til begyndelsen !!! Sandra og hendes slægtninge hilste os med sand sydlige, varme gæstfrihed. Smilende, venlige, hjælpsomme. Store mennesker. Lejlighed præcis som beskrevet. Virkelig fantastisk, meget ren, moderne, kan du se, at den renoverede og velholdte, 3 separate soveværelser, og hver meget velfungerende air-condition og 3 separate badeværelser gjort os alle (4 voksne og 3 børn) føler sig godt tilpas og uhæmmet. I køkkenet og i badeværelset det drejede sig om, hvad du måske tror, ​​og endda elementer, som ikke er tanker, og vise sig den nødvendige var der. Placering nær Sibenik og indkøbscentre, hvor du kan købe alt virkelig, afstand til stranden nøjagtigt som beskrevet ca 250m ned ad vejen, ved siden af ​​stranden bageri og butik, barer også plażowe- stenstrand, leje både og vandcykler. Vandet er ikke så klar og en masse søpindsvin, derfor kørte til 7 km væk strand Jasenovo, hvor vandets klarhed bare perfekt og stedet helt uden søpindsvin - for børnene cool ting. Hvis ikke for det faktum, at vi kan lide at udforske nye steder er 100% ville gå tilbage til lejligheden af ​​Sandra. Hvem ved, måske en dag ..... Vi anbefaler

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Betka Bánovce nad Bebravou,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6 Juli, 2015
Bedste ferie

Sandra bifaldt os varmt og fremmede. Det er meget rart og venlige. Alt OK Lejligheden vi boede to familier. Stor balkon med havudsigt. Lejlighed pæn, ren, med aircondition. Alt er enig med fotografier. Strand clean 300 m ned ad bakken, med bruser, vand attraktioner, bar, restaurant, café, Anbefales til familier med deťmi.Bolo os stor. Sikkert til dem vrátime.Bola er nok bedst ferie Tak.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
krzyszztofdfe katowice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 Juni, 2015
Fantastic Holiday

Jeg vil anbefale for familier. Perfekte værter. Vi var ligesom hjemme.

Anbefalet for: Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
iwona Chorzów,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 Juni, 2015
fantastisk sted

Ferie og ophold på stjernerne. Ejerne, type kroater. I alle ivrige efter at hjælpe. Vi anbefaler fiskemarkedet i Sibenik og grill på bagsiden af ​​haven.

Anbefalet for: Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Bożena Gliwice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6 Juli, 2015
Great Holiday!

Jeg har for nylig vendt tilbage fra en vidunderlig ferie. Lejlighed meget godt udstyret, rene, rummelige, stor balkon med en smuk udsigt over havet. Nice, meget hjælpsomme værter. Fred, ro og nærhed til stranden. Jeg kan virkelig anbefale det.

Anbefalet for: Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Luky Domažlice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 Juni, 2015
stor tilfredshed

Hej alle, jeg er i starten af ​​ferien med børnene besøgte Kroatien Brodarica lejlighed med familie Zjačic. Vi var super begejstret adoption, dejlig lejlighed, en smuk strand. Komfort, slappe af, slappe af, masser af interessante udflugter. For næste år har vi valgt dovču ....

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Dvorak, Laska & spol Brno,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6 August, 2014
En fantastisk ferie!

Tak Sandra og riller for stor ferie og en meget venlig velkomst og bo i en smuk Brodarica! Indkvartering store, rene, komfortable og uden et eneste problem, aircondition og en overdækket terrasse i den varme uge kom i praktisk. Parkering perfekt, havet af blide bakker omkring 300 m, rene strande velegnet til familier med børn, og altid uden problemer med webstedet. Et godt udgangspunkt for ture og udforske området i Sibenik og den nærliggende National Park. Dette har hidtil været vores mest behagelige ferie i Kroatien! Anbefales meget! Ærgerligt, der ikke give mere end 5 stjerner :))

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Marek Rybnik,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 Juli, 2014
Lejlighed Zjačić 4 + 2

Lejligheden er fuldt udstyret, rene og store. Fotos af tilbuddet er sande :). To soveværelser, stor stue, stort badeværelse, køkken med spiseplads og en stor balkon lige i tide til morgen kaffe og aften winko. Rolig og fredelig by. Strand ren og hvordan Kroatien ganske store - mulighed for at købe en permanent parasol og strandstole. On-site butik med alt hvad du har brug for - og kun 5 km 3 indkøbscentre. Jeg vil anbefale.

Anbefalet for:
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Miha Domžale,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6 Juli, 2014
Top ferie og lejlighed

Vi har netop afsluttet et ophold i lejligheden Zjačič. Jeg kan kun sige følgende: Really alle fremragende. Hvert værelse har sit eget badeværelse og aircondition. Huset ligger i skyggen, og du kan sove sent. Jeg anbefaler for familier med børn. Stor altan til 8 personer og grill, som er placeret umiddelbart bag huset. Topp. Fulll venlige vært Drasko og Senka og Topp velkomstdrink. Hvis du har brug for noget om ture eller de andre ting er tilgængelige til at være vært dig. Stranden er kun 250m. Beach strand leje, scooter og båd er til rådighed. En anden plus på stranden fordi bruser. Virkelig nice. Lp Miha, Spela, Lea

Anbefalet for: Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Karol Siwiński Sieradz,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6 Juli, 2014
Åbenbaring

Hvis nogen tøver, om at vælge denne lejlighed og placering for din ferie i Kroatien er min kommentar skulle fjerne enhver tvivl. Lejligheden er beliggende i en god beliggenhed for enden af ​​en stille gade. Afstand fra havet lille. Udsigten fra den store balkon sensationelle. Værelser rene, pæne komfortable senge. Tre badeværelser, herunder en med en vaskemaskine. Aircondition er inkluderet i prisen !! Køkkenet er udstyret med alle nødvendige redskaber. Før huset et sted at parkere og grill. Otte mennesker kan læne sig tilbage og slappe af. Som for byen Brodarica Jeg anbefaler det til alle, der værdsætter fred. Strand ren, fri brusere, omklædningsrum. For dem der kan lide at køre på lokaler mængde tilstrækkelig til at tilfredsstille alle. For mere effektiv, markeder i Sibenik 4 km (kan nås med offentlig bus). Ved udgangen af ​​Host ønskede lejligheden. Sandra og Drasko meget nice mennesker. Nul problemer med kommunikationen. Udtrykket "Ne ingen problema" er for det meste hvad jeg hørte som svar på mine spørgsmål. Før du forlader, den perfekte e-mail kontakt med Sandra (spørgsmål vedrørende reservation af lejligheden). Han tålmodigt besvaret alle mine spørgsmål, før du går. Jeg vil anbefale stedet, lejlighed og værter !!!

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
sylwia Miedźna k. Pszczyny,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6 Juni, 2014
Skøn lejlighed

Lejlighed store, faktisk, endnu smukkere end billederne, ren og fuldt udstyret, airconditionerede værelser godt vedligeholdt, hver med et badeværelse, en dejlig udsigt over havet fra terrassen. Afstandene til objekter som beskrevet. En varm og venlig velkomst selvfølgelig velkomstdrink. Velegnet til familier med børn. Jeg anbefaler stærkt;)

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Dajana Čakovec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 August, 2013
Og mere end fantastisk! :-)

Vi boede i en lille lejlighed med 4 + 2, super-udstyret lejlighed er pæn! Fantastisk beliggenhed, kun et par minutters gang fra stranden! Nær Sibenik, Solaris, er vi også den afgørende nærhed Terranea Festival, blot et par minutter væk med bil. Og vigtigst af alt, Sandra og Drasko er de bedste værter i verden:-) De elskede os deres gæstfrihed og varme! Jeg anbefaler:-)

Anbefalet for: Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ondra Plesná,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 Juli, 2013
Indfriet forventningerne

Ferielejlighed med familie Zjačic var et eksempel på kroatisk gæstfrihed i bedste forstand af ordet. Ægtemænd er hotelejere søde og hjælpsomme, apartment var nyligt møbleret, air-condition, med to badeværelser og et stort udstyr i køkkenet. Huset ligger på en bakke i slutningen af ​​gaden i en rolig beliggenhed med en fantastisk udsigt, til en behagelig skygge i haven og et godt sted at parkere. Vi kunne virkelig godt lide meget og vil gerne vende tilbage. Tak så meget !!!!

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Lukas Pilsen,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6 Juli, 2013
Dejlig ferie, tak familie Zjacic

Venlige og glade ejere. Rent og flot fuldt udstyret lejlighed. Hvert stue har eget luft betingelse. Tre badeværelset - det var perfekt, hvis opholdt sig i 8 personer. Vaskemaskine - god til vask sol håndklæder. Mindre køkken men terrasse er stort med smuk udsigt over havet. Dejlig mindre strand med parasol / 20 kuna per dag. Lille marked omkring 200 m, indkøbscenter (Plodine, Lidl) omkring 3 km, Solaris Resort Sibenik omkring 2 km (Aquapark - ny 2013-100 kuna per person over 6 år, 70 kuna barn under 6 år).

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
ancsad1 Debrecen,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A6 Juli, 2013
Debrecen 4025

Kære besøgende! Vi tilbragte en vidunderlig uge i Zjačić familien. Gode ​​restauranter med super gæst modtagelse, en meget flot smagfuldt møblerede, ren, høj kvalitet lejligheder. Udsigten over havet er fængslende! Små børn, venner, jeg kan føle sig frie til at byde! Tóth Ancsa (Debrecen)

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Jure Ljubljana,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6 Juni, 2013
I et ord: fantastisk!

Venlige og hjælpsomme ejere. Rummelige, ren lejlighed med en smuk udsigt over havet. I den varme eftermiddag eller i aften timer for et behageligt ophold i haven øjenskygger. Stille beliggenhed (blindgyde) direkte over den lokale strand i Brodarica og nærhed af komplekset Solaris (bilkørsel i 3 minutter), hvor der er mulighed for sjov for de små. Nærhed til indkøbscentre og byen Sibenik.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Jure Ljubljana,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6 Juni, 2013
I et ord: fantastisk!

Venlige og hjælpsomme ejere. Rummelige, ren lejlighed med en smuk udsigt over havet. I den varme eftermiddag eller i aften timer for et behageligt ophold i haven øjenskygger. Stille beliggenhed (blindgyde) direkte over den lokale strand i Brodarica og nærhed af komplekset Solaris (bilkørsel i 3 minutter), hvor der er mulighed for sjov for de små. Nærhed til indkøbscentre og byen Sibenik.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Bazalová Ostrava,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 August, 2012
Bazalová

Indkvartering var nice, ren, veludstyrede lejligheder med aircondition. Rolig beliggenhed, hvor ikke mange turister som i nærliggende ledere. Mulighed for udflugter til Krka, Sibenik, Trogir. Ejerne var fantastisk og meget venlige mennesker. Maksimalt anbefalede.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Aco Ravne na Koroškem,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 Juli, 2012
Aco Slovenien

Meget ren, ryddelige og veludstyrede, air-condition lejlighed. Ejeren er meget venlige og hjælpsomme. Rolig beliggenhed med en meget flot strand. Fra lejligheden en meget flot udsigt over de omkringliggende øer. Anbefale til alle der gerne vil være på ferie for at føle sig hjemme.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Bogdan Ostrołęka,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6 Juli, 2012
Succesfulde helligdage

Meget godt udstyret, rene og velholdte lejlighed. Stille og fredeligt sted, godt beliggende på grund af den nærhed til attraktioner som hotelkomplekset - Camping Solaris - 3 km, NP Krka - 22 km. Flot udsigt over havet fra balkonen. Nice sted i haven til aftenmøder og nedbryde sproglige barrierer med et glas cognac (Rakija forbinder personer). Værterne Sandra og Drasko meget rart og venlige. Vi kan varmt anbefale.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Martin Pohorje ( Maribor ),
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6 Juni, 2012
Very nice

Meget pænt møbleret lejlighed, med alle faciliteter, aircondition, en smuk rolig beliggenhed, havudsigt. Meget gæstfrie værter, som gav os fremmane modtagelse og stemning som det ville være hjemme. Allerede det første indtryk af den Velkomstdrink var fremragende. Pris, høflighed, og alt andet for en ganske ti. Hilsner husmor jeg helt sikkert vende tilbage Jos koji sætte! Virtuous tilfreds Pohorc!

Anbefalet for: Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
yz zlin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 Juni, 2012
Indkvartering

Smukke og rolige indkvartering for familier med børn. Alt var ren. Overlegent i sidste øjeblik indrettet med barneseng uden ekstra beregning. Vi kan kun anbefale. Den eneste neprijenost position på en bakke ... med en klapvogn tilgængelighed er et problem. Ejerne er behagelige og er baseret i alt forpligte. Fordelen nær lejren solaris, hvor der er attraktioner til celle tyden..hlavne for børn.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
hrv Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 August, 2011
ZJAČIĆ

Anbefal indkvartering af flere årsager: pæn og velholdt, placeringen er ideel for børn, alt er lige ved hånden. Værter venlige og stræber efter at holde kvaliteten og udstyr på et højt niveau. Enjoy!

Anbefalet for: Aktiv ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Gabe Roma,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 Juli, 2010
Et dejligt roligt sted

Jeg opholdt sig med min kone og spædbarn søn og havde en stor tid. L 'hus er stort, veludstyret og med de nye tjenester, terrassen giver dig mulighed for at tage måltider udenfor. Huset er helt aflukket, på trods af at være i et boligkompleks: fred og ro er derfor forsikret. Parkeringspladsen og haven fuldender indkvartering. Stranden er meget tæt på. Butikkerne i nærheden. Lady af kontakten er venlige, hjælpsomme og meget nice. Ideel til en familieferie, især med unge børn, fordi sikkerhed, ro og komfort er perfekt kombineret.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Kubica Bratislacva,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 Juli, 2011
Super

Vi har været med apartmánom Zjačíc - Brodarica meget glad, super udstyret køkken, terrasse, stue med aircondition, rene værelser. Indenlandsk Draško og Sandra er meget hjertelige og prieteľskí mennesker. Lejligheden er tæt på stranden

Anbefalet for: Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Radek Lublin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6 Juli, 2011
Radek Jeg Renata fra Polen

Vi var på ferie i Kroatien i juli. Vi er meget tilfredse med lejligheden. Vi mødte en meget nice værter - Sandra og Drasko. Utrolig atmosfære og uforglemmelige øjeblikke. Vi anbefaler stærkt!

Anbefalet for: Aktiv ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Lidija Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 August, 2011
Apartment 4 + 2

Jeg opholdt sig i lejlighed med 4 + 2-reglen. Jeg er meget tilfreds med indkvartering, ren, nydelig, indeholder alle de nødvendige tilbehør (nok håndklæder, sengetøj, komplet køkken (hvis du har lyst til at gøre det) ...), flot udsigt fra terrassen, parkering ... Shuttle vært er virkelig klassiske, høflig , bryggers, ved udgangen af ​​sommerferien har nye venner! :-) Lejligheden ligger i nærheden af ​​stranden i Brodarici, nær og Solaris, behøver du kun et par minutter til at besøge den store festival for Terranea, nær Sibenik ... og alligevel i en rolig beliggenhed omgivet af grønne områder. Jeg anbefaler! :-)

Anbefalet for: Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Sandra Zjačić-Ljubičić
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

For rådgivning og service under dit hosting velkommen til at kontakte de værter, der er villige til at hjælpe dig med at få mest tid på ferie. Værterne taler kroatisk, engelsk og italiensk.