Ferielejligheder SpeedboatBrela - Split og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Moderne bolig med smuk udsigt over havet, anden række til havet (ca. 40 m). Lejlighed A4 1 / på 2. sal / er luksuriøst indrettet og beregnet til 4 personer med mulighed for en ekstra seng eller en barneseng. Det består af et køkken, to soveværelser (passer fra det ene værelse til det andet), hvert værelse har sit eget badeværelse. Hvert værelse har LCD, aircondition, WIFI. Lejlighed A4 2 /stue/ er en lejlighed på ca 70m2. Det er en moderne lejlighed med et stort køkken og spisestue med LCD, den har to moderne indrettede værelser, hver med sit eget badeværelse, aircondition. Værelserne har fælles stor terrasse-altan med smuk udsigt. Flere biler er parkeret i garagen. Muligheden for at bruge grillen. Markedet ligger ca 70 m fra lejligheden. Stranden ligger 30 m fra lejligheden. Restauranterne La Bomba, Mediteran og Ivandića dvori ligger 100 m derfra. Afstanden fra Makarska er 10 km. Studielejlighed A2 Rustical er en lejlighed beregnet til 2 personer, som ønsker en speciel og dejlig ferie og samtidig opleve et eventyr på traditionel dalmatisk vis. I det gamle Etnosel ŠOŠIĆI, som ligger kun cirka 300 m fra havet

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling af depositum er på €200 eller efter aftale til kontoen med det samme og resten ved ankomst. Tidspunktet for afbestilling af overnatning med eventuel tilbagebetaling af en del af depositum er min. 2 måneder før start / i tilfælde af dødsfald / Afbestilling 14 dage før start er uden refusion. En ekstra /3./ seng på værelset opkræves fra €15 til €20. Ankomsttid er efter kl. 11.00. Afgang er kl. 9.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Betaling af depositum er på €200 eller efter aftale til kontoen med det samme og resten ved ankomst. Tidspunktet for afbestilling af overnatning med eventuel tilbagebetaling af en del af depositum er min. 2 måneder før start / i tilfælde af dødsfald / Afbestilling 14 dage før start er uden refusion. En ekstra /3./ seng på værelset opkræves fra €15 til €20. Ankomsttid er efter kl. 11.00. Afgang er kl. 9.00.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 70 m
  • Restaurant: 80 m
  • Læge: 800 m
  • Apotek: 1.5 km
  • Posthus: 1.5 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 1 km
  • Lufthavn: 60 km
  • Sportsaktiviteter: 800 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Studielejlighed A2 Rustical er en lejlighed beregnet til 2 personer, som ønsker en speciel og skøn ferie og samtidig opleve et eventyr på traditionel dalmatisk vis. I det gamle Etnosel ŠOSIĆI, som ligger kun ca.400 m fra havet / et særligt gammelt hus, som ikke er en del af lejlighedens speedbåd A4+1 og A4+2/. Vi sender information og yderligere videoer til whatsapp eller mail. Advarsel: Badeværelset er ikke en del af rummet, men det er traditionelt placeret under huset. Den har 8m2 og er kun din.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Speedboat
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
CHORZÓW,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2021
Superrr !!!

Fantastisk lejlighed! Alt ser det samme ud som på billederne. Lejligheden er velholdt og meget ren. Meget veludstyret køkken: tallerkener, skåle, gryder, glas, blender, blender, kaffemaskine, kedel osv. Aircondition i alle rum. To badeværelser er luksus og komfort. Balkon større end den ser ud på billederne. Og udsigten ... wow Tak igen og venlig hilsen. Ewelina Banasik med sin familie (6-18/08/2021)

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Nové Mesto nad Váhom,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2021
Smuk og afslappende ferie

Vi besøgte en Brela-familie på 4 medlemmer og boede i en 4 + 1 speedbådslejlighed. Værterne var altid søde og imødekommende over for os, stor familie. Lejlighed moderne indrettet og en dejlig have rundt. Altanen har en smuk udsigt over havet, Brac og Hvar. Overnatning er i en stille del af Brela, hvor du finder afslapning, men samtidig keder du dig ikke. I nærheden er en praktisk butik, restaurant med fremragende kaffe, mad og is. Fra boligen med trapper ned ad stranden. Rent vand, klart, fremragende til familier med børn. Vi anbefaler og vender gerne tilbage engang.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Lutin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juni 2020
Stor tilfredshed

Vi var i lejligheden i første halvdel af juni, fotos svarer perfekt, udsigten over havet og fra de nederste lejligheder er smuk, og for mange mindre strande er det virkelig et par minutter, til den nærmeste 2 Værterne er meget dejlige, kommunikation finder sted med en indfødt slovakisk, der bor her. Køkken udstyret meget godt, vi manglede intet, rene værelser, kvalitetsmøbler og senge, begge badeværelser rene og uden problemer. De eneste to mulige ulemper: badeværelserne skal ventileres mod hallen og soveværelset, og gamle forældre bor bagpå i stueetagen (meget flot!), Mens isoleringen ikke er helt perfekt - men det gælder primært badeværelserne og hallen med køkkenet

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Adriana Šošić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tjekkisk, Sovakisk,
Mere om ejeren

Tak, at du ikke er interesseret i vores smukke lejligheder i hjertet af Dalmatien Brela ... Vi afventer dit hjerte, vil du være med os vidunderlige og uforglemmelig ...

Ferielejligheder Speedboat annonce er blevet set 105737 gange siden 06.03.2015.