Ferielejligheder RosoMakarska - Split og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyrede lejligheder i centrum nær hovedstranden i Makarska. App 2+2 (strand, centrum) på Kralja Zvonimir 3a, Makarska er placeret ved siden af alle vigtige faciliteter i byen. App 2+2 er placeret på første sal i en bygning, der har et samtaleanlæg og en sikkerhedsdør. Gæsterne i denne lejlighed har ret til at parkere foran lejligheden, som vi giver vores gæster på en sådan måde, at jeg parkerer mit køretøj indtil din ankomst og derefter giver dig min plads. På den måde er du sikker på, at du får gratis parkering ved siden af lejligheden, hvor du bor. Parkering samt andre fordele (boligskat, gratis wi-fi, brug af aircondition, udskiftning af håndklæder, . . . ) er inkluderet i prisen for en nats ophold. Udnyt fordelagtige priser i lavsæsonen og giv dig selv den ferie, du altid har ønsket dig. Tak fordi du valgte denne lejlighed. Velkommen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betalingsmetode: forudbetaling på 25 til 30% til kontoen, resten kontant ved ankomst til lejligheden. Bo op til 5 nætter, 50% forud betales til kontoen, resten kontant ved ankomst til lejligheden. Prisen for et ophold på op til 4 nætter forhøjes med 30%. Hvis gæsten betaler forudbetaling og ønsker at annullere reservationen 120 dage før ankomst, returnerer vi 50% af den modtagne forudbetaling, herefter returnerer vi ikke forudbetalingen. Såfremt udlejer ønsker at annullere reservationen, og har han en gyldig grund hertil, er han forpligtet til at informere gæsten herom, og inden 3 dage fra meddelelsesdagen tilbageføre hele forskudsbeløbet. Ankomst til lejligheden efter kl. Afgang fra lejligheden ved 10-tiden. Hvis du ønsker at komme tidligere ind i lejligheden eller blive længere end det planlagte ankomst- eller afgangstidspunkt, og der er mulighed, kræves en ekstra betaling (20 euro i timen). Der er mulighed for aftale for alle ovenstående.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Hvis gæsten betaler forudbetaling og ønsker at annullere reservationen 120 dage før ankomst, returnerer vi 50% af den modtagne forudbetaling, derefter returnerer vi ikke forudbetalingen. Hvis udlejer ønsker at annullere reservationen, og hvis han har en gyldig grund hertil, er han forpligtet til at informere gæsten herom, og inden 5 hverdage fra meddelelsesdagen tilbagebetale hele forudbetalingen. .
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 80 m
  • Bank: 70 m
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 100 m
  • Lufthavn: 70 km
  • Lystbådehavn: 80 m
  • Diskotek: 100 m
  • Kasino: 40 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Med organiserede bådture kan du besøge øerne Hvar, Brač, Korčula, tage på rafting på Cetina-floden (45 minutters kørsel) eller til det smukke bjerg Biokovo (30 minutters kørsel), som kan ses fra selve byen . 5 km længere væk kan du lære landturisme med lokale specialiteter at kende (Veliko brdo, Gornje Tučepi, Makar, . . ) og genskabe vandreture i naturen. På stranden er der mulighed for leje af vandcykler, cykler, speedbåde og både, du kan nyde rekreation på tennisbanerne og jetski faciliteter på stranden. Stedet er omgivet af talrige strande og afsidesliggende bugter, og efter svømning kan du slappe af og forfriske dig i cateringfaciliteterne lige ud til havet.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Roso
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zlata Roso
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg har været involveret i familieturisme i mange år. Vores mål er at gøre dit ophold behageligt og specielt, så du vil anbefale os til dine venner. Vi ønsker, at din stemme skal være vores promovering. Velkommen!

Ferielejligheder Roso annonce er blevet set 88144 gange siden 05.04.2014.