Ferielejligheder MaraMimice - Split og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheder MARA er beliggende i Medići, en lille dalmatisk by med en turist tradition kendt for sine smukke stenstrande. Medier er en ideel destination for dem, der ønsker at undslippe byens støj og ønsker at finde fred i naturen og alle skønheden i havet, der er typisk for kun små fiskesteder i Dalmatien. Den nærmeste større by er Omiš (10 km), som giver en masse indhold til en aktiv ferie. Split er i en afstand af 35 km og Marakrska 26 km. Lejligheder MARA er beliggende i en villa (3 etager). Lejlighed A1 ligger i stueetagen, mens lejlighed A2 ligger på første sal i huset. Begge lejligheder har egen parkeringsplads og terrasse.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomsttid: 13 timer Afgangstid: 10 timer Betaling via kontanttransaktioner (enten kontant eller kontant). Vi modtager ikke kreditkort.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 10 km
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 10 km
  • Apotek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 10 km
  • Jernbanestation: 35 km
  • Lufthavn: 40 km
  • Lystbådehavn: 35 km
  • Sportsaktiviteter: 10 km
  • Diskotek: 10 km
  • Kasino: 35 km
  • Nationalpark: 10 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Masser af frugt eller vin overraskelser for tilbagevendende gæster (Frugt plade eller flaske kroatiske vin til retur gæster).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Mara
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Rybnik ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, Juli 2023
jeg anbefaler

Vi var i 4+2 lejligheden i august 2023, og vi kan varmt anbefale det. Lejligheden er ren, køkkenet er udstyret med alt hvad du behøver, fra terrassen er der en smuk udsigt over havet og øen Brac. I nærheden er der butik, pizzeria, restaurant og pub. Stranden ligger i kort afstand fra lejligheden. Så med et ord, vi havde en fantastisk ferie der, det var smukt!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Kropa,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Ferie

Vi er netop ved at afslutte vores ophold i lejlighed Mara i Medici. Lejligheden er meget pænt møbleret. Det har nok køkkenredskaber og apparater (stort nok køleskab med kiste, komfur, mikroovn). Klimaanlægget køler også effektivt rummene. Frem for alt er lejligheden meget ren, og værterne er meget venlige og hjælpsomme. Mara, Svetlana og Nina, tak for din venlighed og indsats for at gøre vores ophold her til et meget behageligt minde. Jeg anbefaler stærkt alle at besøge dette sted og lejligheden. Det er bestemt et sted værd at vende tilbage til.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Zgierz,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, Juli 2021
Fantastisk sted, terrasse med smuk udsigt over havet og øen Brac.

Lejligheder Mara er et vidunderligt sted for en ferie i Kroatien. Vi boede i lejlighed A6 Smuk udsigt fra terrassen, rummelige værelser, effektiv klimaanlæg, meget veludstyret køkken, rene og komfortable, hurtig wi-fi, sæt håndklæder - med et ord, alt hvad du behøver. Alt som beskrevet og fotos. Værtinden Marina, meget flot og gæstfri, i køleskabet og venter på os kroatiske specialiteter vin, øl og kold Jamnica. Hunde er velkomne !!! Vi var med en lille gravhund, området var indhegnet med en låsbar port. Det er lidt længere til stranden end 100 m, men godt ... Stranden er smuk med små småsten og krystalklart vand og brusere, den anden lidt længere med lidt grus, mere vild. Der er to barer på stranden, der serverer alkohol til voksne, is og snacks. Vi anbefaler med glæde "Apartmani Mara", hvis du vil have en fantastisk ferie, og du leder efter et roligt sted at slappe af væk fra stress og jag, er dette stedet for dig.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Tak :)

Kære Joanna, tak for en smuk anmeldelse- jeg er glad for at høre, at du har nydt dit ophold i Medići og Apartments Mara :)! Der er ikke noget mere givende at læse, men at gæsterne nød vores hjem fuldt ud- så tusind tak! Det var en fornøjelse at have jer som vores gæster, og jeg håber at se jer igen i fremtiden :)! Bedst fra Medici, Marina

Marina Drmac Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Ejeren af ​​lejligheden i Medici, men jeg bor og arbejder i Zagreb. Medici sommerboplads i hans tidlige barndom, da mine bedsteforældre byggede huset. For mig, at det mest perfekte Medici oase af fred og hvile, fordi du alt dette ivrigt inviterer dig komme til Medica og være vores gæster. Jeg er sikker på, at denne lille sted, og du får til hjerte :).

Ferielejligheder Mara annonce er blevet set 65379 gange siden 09.06.2015.