Ferielejligheder BonacaMimice - Split og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vi byggede vores hus som et familiehus indeholdende 3 rummelige lejligheder, en på hver etage og separate store terrasser. Rundt om huset er der et fælles område med grill og havepavillon. Terrassen har en smuk udsigt over de nærliggende øer og Peljesac-halvøen. Huset er omgivet af små haver, hvor indfødte planter som lavendel, rosmarin, lyng, salvie vokser, og alt er omgivet af håndlavede traditionelle stenvægge. Der er også flere oliventræer, hvis frugter vi laver olie, som vi pakker som små souvenirs til vores gæster. Bag huset er der en stor oplyst parkeringsplads om natten, bare for vores gæster. Den smukke sandstrand (300 m fra huset) kan nås til fods eller i bil. .

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Sådan bookes en lejlighed: 1. Du kan kontakte os ved hjælp af den vedlagte formular, e-mail eller telefon. 2. Vi kontakter dig tilbage for at bekræfte tilgængeligheden af lejligheden (gyldig i 24 timer) og betalingsmetoden 3. For at bekræfte reservationen er det nødvendigt at betale 30% af det samlede beløb på forhånd. Send os en e-mail, der bekræfter betalingen af forskuddet for at holde lejligheden gratis for dig. Hvis du ikke foretager betalingen inden for 48 timer, skal du kontakte os igen for at bekræfte tilgængeligheden af lejligheden 4. Når vi modtager betalingen, sender vi dig en e-mail for at fortælle dig, at reservationen er bekræftet. 5. Du betaler resten af beløbet på ankomstdagen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 10 km
  • Apotek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 200 m
  • Jernbanestation: 35 km
  • Lufthavn: 40 km
  • Lystbådehavn: 300 m
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Diskotek: 10 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi hjælper med at organisere dagsture til øerne, det indre, kysten. For nylig er der blevet arrangeret et klatreområde til sportsklatring (12 ruter i 5-8 kategorier). Over huset er en makadamvej perfekt til løb, cykling og gåture (20 km.)
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Bonaca
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Warszawa,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2022
Helligdage

Lejlighederne er beliggende i et roligt område. Veludstyrede lejligheder. På ejendommen er der en dedikeret grillplads og et sted at hvile på liggestole. Der er også oliventræer og figentræer. Det tager cirka 10 minutter at komme til strandene med en afslappet gåtur, nedkørslen er ret stejl.Der er en købmand, posthus, grøntsagsbod i nærheden. Værterne var meget venlige, de behandlede os med figner og børnene med pandekager. Ved ankomst i et køleskab, En flaske afkølet vand og lokal øl ventede på os. På afrejsedagen gav hr. Ibrahim os gaver i form af en nøddeknækker, en pose med tørrede urter, og børnene modtog en bog af værten. Jeg anbefaler at bo hos Mr. Ibrahim og hans kone, som et sted for en rolig ferie og en base for ture til byerne Split, Omis eller Makarska Riviera.

Anbefalet for : Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Pécs,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2021
Familieferie

Vi tilbragte 10 dage i lejligheden med børn. Det var en fantastisk ferie, alle nød det virkelig. Huset er beliggende i et roligt område, omgivet af en stor have. Stranden ligger 10 minutter til fods. Vejen er lidt stejl, da huset står på skråningen, men til gengæld gør udsigten fra terrassen noget. Der er også store udflugter i retning af den gamle landsby og bjerget. Også med smukt panorama. Lejligheden er hyggelig, ren og veludstyret, den har alt, der sikrer et behageligt ophold. Vores værter er uendeligt venlige og hjælpsomme, tak for en uforglemmelig ferie!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Bonaca, Juli 2015
storslået udsigt

Nice og ren lejlighed, smuk udsigt over havet. En masse plads og grønne områder omkring huset. Der er smukke to strande i landsbyen. Værter er meget venlige og tilgængelige for enhver hjælp, hvis nødvendigt.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Tak.

Vil gerne takke komentarima.Zadovoljstvo gæst er vores egen.

Kata Ujević Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Fransk,
Ferielejligheder Bonaca annonce er blevet set 53991 gange siden 28.07.2014.