Ferielejligheder HarmonijaBaška Voda - Split og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

De moderne udstyrede Harmonia Apartments er det perfekte valg til en behagelig familieferie eller for par, der søger komfortabel indkvartering nær stranden. Omkring 200 m fra stranden i Nikola, i et attraktivt område i Baška Voda og ikke langt fra centrum med en smuk udsigt fra siden af havet og bjerget Biokovo. Vi tilbyder overnatning i grønne og orange suiter til 2 voksne med 2 små børn og i en turkis lejlighed til 2 voksne med ev. 1 barn. Hver lejlighed er 40m2, har et stort soveværelse, stue, der inkluderer et fuldt udstyret køkken, bord og stole og en sovesofa, badeværelse og terrasse. De grønne og orange lejligheder er beliggende på første sal i familiehuset og har store balkoner med udsigt over havet, mens den turkise lejlighed ligger i kælderen i huset uden havudsigt, med en stor terrasse og lænestole. Hver lejlighed er fuldt udstyret, udstrålende renlighed og lyse farver, der helt sikkert får dig til at føle dig komfortabel og have en dejlig ferie.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Din reservation vil blive bekræftet af en 30% forskud på vores bankkonto. Resten af betalingen er kontant ved ankomsten. Ankomst fra 14. 00, afgang til 10. 00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Gratis afbestilling af alle bookinger foretaget den 28. 04. 2020 til 31. 10. 2020 !!! Intet afbestillingsgebyr for alle bookinger realiseret fra 28. 04. 2020 til 31. 10. 2020 !!!
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 300 m
  • Jernbanestation: 50 km
  • Lufthavn: 60 km
  • Lystbådehavn: 300 m
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 300 m
  • Nationalpark: 70 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Parkering foran huset, Internet, aircondition, turistskat, SAT-TV er inkluderet i prisen. Udendørs grill, barneseng, strygejern og strygebræt, vaskemaskine, kaffemaskine er tilgængelige på anmodning.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Harmonija
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Ptuj,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Harmonija, Juli 2017
Varm ferie

Jeg anbefaler ferie i dette hus. Frem for alt, meget venlig ejer, altid til tjeneste. Rengøring og ryddelighed god. Komfort og udstyr godt indrettede, air condition udgivelse fungerer godt. Parkering til rådighed. Alt store.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
TAK

Kære Zoran, vi er meget taknemmelige for, at du tog tid til og evaluere vores lejligheder den bedste kvalitet. Du er os var meget pæn og kære gæster, så er du altid velkommen hos os. Vi ville være glade for at se dig igen. Vi ønsker dig og din kære familie alt det bedste. Varme hilsner fra Baska Voda fra hele familien Josipovic.

Kozarska Dubica ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Harmonija, Maj 2017
Varm anbefalinger til ferie her

I vores 15 år blive på Makarska Riviera, har vi ikke været i sådan en ren og ryddelig lejlighed. Udstyret med absolut alt hvad du behøver for et behageligt ophold og føle, at du er hjemme, uden indsigelser. Ejerne er venlige og har været der i alle vores undersøgelser. Vi anbefaler stærkt, at alle, der ønsker at besøge Baska Voda at være hus gæster Harmony, og vi håber, at vi også igen vil være vært for familie Josipovic.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak for din anbefaling

Kære familie Stojnic Vi var glade for at imødekomme os i vores lejligheder. Tak fra hjertet til de store kvaliteter og ros, og vi håber at se dig igen. Velkommen tilbage til vores lejligheder. Betragter hele familien. Dubravka

baška voda,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Harmonija, Juli 2016
Rating lejlighed

Når nogen spurgte os, hvor vi kunne tilbringe den bedste ferie, ville svaret være lejligheder Harmonija. Lejligheder er meget flot, moderne og vigtigst, ren som en fløjte, og hvor dejligt lugt, ah Gud! For ikke at nævne de ejere, der er det bedste. Da vi ankom, vi følte straks vi var hjemme med vores forældre. Et ord kan beskrive, alle vidunderligt! Vi ønsker at være sikker på at vende tilbage, fordi det er en af ​​de få lejligheder, der har alt i pakken. Fra hjertet, ønsker dig alt det bedste, familie Jagarinec

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Dubravka Josipović Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Dine værter Dubravka, Marino og Anamaria varm velkomst og ønsker dig en varm velkomst til vores lejligheder Harmony. Vi står til din rådighed, og ønsker dig et behageligt og uforglemmelig ferie. Kontakt os venligst for alle oplysninger, der er relevante for din ferie med os en begejstret hukommelse.

Ferielejligheder Harmonija annonce er blevet set 68921 gange siden 06.04.2015.