Ferielejlighed JelenaMimice - Split og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

En særlig, anderledes lejlighed for dig: lejlighed, hvor du vil føle sig som i sin nye, personlige, smukke og komfortable for at leve lejlighed. Du vil (på 90m2) finde: komfortable, lyse og rummelige stue, 3 soveværelser og 2 badeværelser. Derudover er en stor balkon med en fantastisk udsigt over den lokale havn og havet. Til stranden, du ikke har brug for mere end to eller tre minutters gang fra restauranten og caféer kun 10 meter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Boravišnja skat er inkluderet i prisen. For reservation er forpligtet til at betale et forskud på 20% af den samlede pris. Restbeløbet betales kontant ved ankomsten til indkvartering. Ideel ankomsttid er efter 12:00 og afrejse til 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 10 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 10 m
  • Læge: 12 km
  • Apotek: 12 km
  • Bank: 12 km
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 100 m
  • Jernbanestation: 35 km
  • Lufthavn: 40 km
  • Lystbådehavn: 10 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer en velkomstdrink og en flaske fremragende lokal vin.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Jelena
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Chotomów,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, Juli 2019
fedt nok

Lejlighed ved siden af havet, du vågner op fra balkonen med udsigt over havet. Et vidunderligt sted og en vidunderlig fru Jelena. Rent steder i år skal vi meget igen, og jeg tror ikke, det bliver det sidste.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Banjaluka,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, Juli 2020
Himlen på jorden

Vi har boet i Jelenas lejlighed i årevis, i år kunne vi ikke på grund af situationen med Corona-virussen. Mimice og lejligheden er vores paradis på jorden, og vi vil vende tilbage hvert år. Der er intet så smukt overalt i verden. Kun vores ... Mimice ... Og selvfølgelig Jelena Vi holder dem jaloux for os selv

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Mimice .... :)

Tak Tamara :)

Sosnowiec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Jelena, August 2015
Kan varmt anbefales!

Fantastisk sted, ren og rummelige, stor balkon på havet! Leve med "ånd " - (! Selv fra 1891) På hylderne mestre litteratur og filosoffer. Masker og andre souvenirs ejere er fascinerende, og på samme tid ikke forstyrrer den frie udøvelse af møbler og apparater. Hvidevarer helt nye og høj kvalitet. Den nærmeste strand er mindre end 20m, men ved siden af ​​er der to mere - meget mere interessant :) Ved siden af ​​restauranten - temmelig stille og fredeligt, absolut ikke forstyrre vores hvile, ligesom havnen - små - kun til gavn for de lokale. Lejligheden har air condition trods varmen bruge det kun én gang, for her er der en behagelig, naturlig kølighed. Badeværelser ikke meget moderne, men meget velholdte og velfungerende fejlfrit. For os alt cool - og i den ikke-bindende frihed separat indgang fra bagsiden af ​​bygningen. Mrs. Jelena er en charmerende person, der taler flydende engelsk, nyttige og respekterer privatlivets fred for sine gæster. Vi følte ligesom i et hotel. Nogle 80 meter fra lejligheden er der en stand med pandekager, pommes frites og hamburgere (rimeligt prissat). Selv om lejligheden har ingen parkering, ikke noget problem med offentlig parkering, er du nødt til at vente et stykke tid og altid finder noget :) jeg stærkt anbefale det. Billeder afspejler ikke charmen af ​​dette sted! Jeg vil tilføje, at havet er så rent, at balkonen kan du se fiskene svømme i det.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Jelena Mimica Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Ferielejlighed Jelena annonce er blevet set 56207 gange siden 15.02.2015.