Ferielejligheder CentarBrač Bol - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Center Apartments er beliggende i byens centrum, 50m over havnen. I nærheden af ​​posthus, bank, apotek, politi, marked, restauranter og et supermarked. Strande i nærheden Den Dominikanske kloster og hotellet Hvide Hus er en 5 minutters gang. Fra øen Bol til stranden Zlatni rat er der lokale både og en turist tog. Huset blev bygget for 10 år siden i en moderne stil. Huset har en privat parkeringsplads. Vores gæster kan bruge grillen til udarbejdelse af fisk eller kød stege. I samme hus bor han og vores familie, og vi er altid glade for at tjene vores gæster. Lejligheder Center består af tre separate četeverokrevetna lejligheder. Lejlighederne er godt indrettet og udstyret og har private terrasser med udsigt over havet. To ekstra lejligheder har satellit-tv, Wi-Fi Internet, og to klimaanlæg. Ferielejligheder Mima ligger på den vestlige side af Bol, i en førsteklasses beliggenhed, kun 300 meter fra byens centrum og 200 meter fra stranden. Stranden Zlatni rat er 15 min. til fods.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Skat er ikke inkluderet. Advance reservation betales til en konto tilhørende ejeren af ​​20% af de samlede omkostninger. Ved ankomsten kontant betaling for det resterende beløb. Ankomst tid på 14 timer og afrejse tid til 10 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 80 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 50 m
  • Apotek: 50 m
  • Bank: 100 m
  • Posthus: 60 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 200 m
  • Lufthavn: 10 km
  • Sportsaktiviteter: 400 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Centar
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Arad,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2021
Gode minder

Vi reserverede to dage før ankomst. Det var en meget behagelig overraskelse. Kære værter, alt er tæt på. Fin, krævende lejlighed. Jeg anbefaler Gogy-pizzaen ved siden af. Vidova Gora er en oplevelse, man skal se.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Trento,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Centar, August 2018
Nice ferie i Bol!

Vi holdt to uger i denne by. Smuk ferie tilbyder øen attraktioner for enhver smag. Lejligheden, hvor Miranda var vært for os, var meget rummelig, velholdt og rent. Perfekt beliggenhed for at nå centrum og den mest berømte strand "Golden Horn" til fods. Miranda viste sig straks at være meget venlig og gæstfri. Vi havde et problem med myrerne og bragte straks os de rette produkter. Skift af håndklæder hver 3/4 dage. Grøntsager fra grøntsagshave. Intet at klage over. Mange tak for gæstfriheden!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Menges,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Centar, Juni 2018
Meget god, fantastisk!

Fremragende lejlighed, dejlig og rummelig. Har en dejlig diskret terrasse. Vi skal være tilbage. Placeringen til centrum er mere end fremragende. Hver morgen har du et minut til havnefronten og en café. Meget venlige ejere Privat parkering!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Miranda Karmelić
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Hej! Jeg er Miranda .Jeg er født og bor sammen med min familie og Bol.Our familie er mere end 30 år og lejlighed leje bussiness, og vi aproach til hver gæst som er en del af familien. Vi vil forsøge at være den bedste host.You er velkomne!

Ferielejligheder Centar annonce er blevet set 59723 gange siden 11.01.2015.