Ferielejlighed Ella Sea ViewBrač Bol - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Brač Bol og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Beliggende i Bol i regionen på øen Brač, er lejligheden i gåafstand fra alle strande. Der er to nærmeste strande, 400m og 450m fra lejligheden, cirka 5 minutters gang. De hedder Mali Rat Beach og Borak Beach. Zlatni Rat-stranden er også i nærheden (ca. 15 minutters gang). Denne meget fine lejlighed tilbyder indkvartering med en smuk udsigt over havet, gratis WiFi og kabel-tv samt gratis privat parkering foran lejligheden. Byens centrum ligger få minutters gang væk og byder på alle faciliteter, herunder restauranter, butikker og caféer. Interessepunkter i nærheden omfatter Stina Winery og Bol Kitesurfing School. Lejligheden er fuldt udstyret, hvilket giver dig mulighed for at nyde hvert øjeblik af din ferie. Lejligheden er på 40 m2, med opvaskemaskine og vaskemaskine, med fremragende aircondition og gulvvarme. Alt er inden for gåafstand, ingen behov for en bil.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
KONTAKT OS HVIS DU VIL RESERVERE MERE END 10 DAGE, KAN DU FÅ RABAT. Indtjekning: 15:00 - 12:00 Udtjekning: 6:00 - 10:00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
I sæsonen (juni, juli, august, september): Reservationen er bekræftet efter en forudbetaling på 15% af den samlede pris for boligen. Resten af beløbet skal betales 30 dage før ankomst. Betales resten af beløbet ikke inden for den angivne frist, annulleres reservationen. Forskudsbetalingen refunderes ikke. Andre måneder: Reservationen bekræftes efter forudbetaling på 10% af boligens samlede pris. Resten af beløbet skal betales 15 dage før ankomst. Betales resten af beløbet ikke inden for den angivne frist, annulleres reservationen. Forskudsbetalingen refunderes ikke. Hvis hele beløbet for reservationen af overnatning er betalt (mulighed for rabat), og der er en afbestilling mere end 30 dage før ankomst, vil reservationsbeløbet blive returneret, men minus omkostningerne ved afbestilling og forsendelse af penge i beløb på 10% af beløbet for boligreservationen. Hvis der sker en afbestilling mindre end 30 dage før ankomst, refunderes beløbet for reservationen ikke.
Afstande
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 40 m
  • Lufthavn: 900 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
En velkomstgave venter på dig. Restaurant Pizzeria Navigation: 100 m Restaurant Restaurant Ranch: 100 m Butik: 50 m Strand Mali Rat: 400 m Strand Borak: 450 m Strand Zlatni Rat: 1 km
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Ella Sea View
Nataša Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Kære gæster, det er en fornøjelse at byde jer hjertelig velkommen! Din tilstedeværelse gør os meget glade. Vi håber du nyder Bol. Kontakt os gerne via mobil, viber, whatsApp eller e -mail, hvis du har brug for noget eller har spørgsmål. Vi svarer hurtigst muligt. Tak fordi du er vores gæster.

Ferielejlighed Ella Sea View annonce er blevet set 8588 gange siden 17.09.2021.