Ferielejligheder Ivan BačićKorčula Blato - Kroatiske øer

priser fra € 32 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Korčula Blato og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Karbuni bugten er beskyttet mod vinden smukke ø Zvirinovik i dag, er en favorit forankring sejlere. Kun få hundrede meter fra Karbuni er en serie af øer, der er en perfekt destination for en afsondret svømning, snorkling og kajaksejlads udflugter. Bugten er en ideel destination for familieferier, og Blato en asfalteret vej, der passerer gennem maleriske vinmarker og olivenlunde. Lejligheder Ivan Bacic er beliggende overfor øen Zvirinovik, ved havet, privat strand, sikret en kaj. På stranden liggestole er inkluderet i prisen. Lejlighederne er fuldt møbleret. Ideel til en gruppe af venner. De har en fælles grillplads. Muligheden for at organisere udflugter med agenturer, private lektioner, windsurfing, leje en båd. Familie restaurant beliggende kun 300 m fra lejlighederne er det ideelle sted at smage dalmatiske specialiteter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Acontobeløb, rykke 20%, alt efter aftale med ejeren. Reservation (Status: periode), lejligheden er 24 timer. Efter betaling af forskuddet, som bekræftelse sendes via e-mail, hvor reservationen er bekræftet. Tidspunktet for indrejse til lejligheden er 14, 00 timer på ankomstdagen, og hvis lejligheden er klar inden gæsterne vil blive informeret. Afgangstid fra lejligheden senest 9, klokken 30 om morgenen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Bycentrum: 4 km
  • Restaurant: 300 m
  • Apotek: 4 km
  • Posthus: 4 km
  • Lufthavn: 4 km
  • Sportsaktiviteter: 4 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Muligheden for at organisere udflugter med agenturer, private lektioner, windsurfing, leje en båd. De gæster, der forbliver 7 dage værter skænke velkomstdrink, som er inkluderet i prisen, og gæster, der opholder to uger (15 dage) venlige værter giver væk gratis frokost eller middag (efter aftale med gæsterne).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ivan Bačić
Ivan Bačić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tjekkisk, Slovensk,
Ferielejligheder Ivan Bačić annonce er blevet set 14434 gange siden 14.01.2016.