Ferielejlighed BiševoBiševo - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Biševo og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Studio lejlighed er beliggende på øen Biševo, nær ø Vis i Kroatien. Biševo har 3 beboede bugter. Salbunara er den mindste, isoleret fra almindelige turistruter, med 11 huse, dejlig sandstrand med nogle skygge af nærliggende fyrretræer, der tilbyder afslappende og fredelig ferie. Studio er på loftet af det nye hus, og giver komfort af en standard moderne lejlighed. Denne type af komfort er svære at finde i sådan en fjern og afsides bugt, men det øjeblik du træder uden for øen byder lugter af Middelhavet vegetation, lyden af græshopper, smagen af salt i munden, og den smukke solnedgang. Møbler i lejligheden kommer fra IKEA og består af MALM trække op seng 140 cm bred og konvertible sofa, som kan strækkes til 160 cm. El-komfur har både elektriske og gasdrevne varmeapparater og en ovn med ventilator og forskellige bagning programmer. Lille badeværelse har et brusebad og et toilet. Marazzi træ som fliser på gulvet og træ barer på taget skaber en hyggelig atmosfære.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Priserne er sat per nat for hele lejligheden. Prisen inkluderer: ophold skat, sengelinned og håndklæder (skiftes hver uge). Vi vil bekræfte reservation efter forudbetaling af 20% af det samlede beløb er overført til vores bankkonto. Det resterende beløb betales ved ankomst-enten til vores bankkonto, eller kontant. Ingen kreditkort betaling er mulig. I tilfælde af aflysning, er depositum ikke refunderes. Vi foretrækker udvekslinger på lørdage / søndage. Kontakt os venligst, hvis du ønsker at ankomme på andre dage i ugen. Kontakt os venligst for de tips om ankomst. Vi kan hjælpe dig for sikker!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Restaurant: 600 m
  • Læge: 10 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Der er ingen butik på Biševo, men båd linje kommer fra Komiža på daglig basis på 09:00 og du kan få emner, du bestiller dagen før. Der er en enorm køleskab i lejligheden, hvor du kan sætte al den mad du bringer. Du kan også bruge grill, og vi kan hjælpe dig med det. Der er 2 restauranter i næste bugt, som ligger 15 minutter væk til fods. Restauranter accepterer ikke kreditkort, så bringe kontanter med dig. Biševo tilbyder mulighed for vandreture i denne smukke ø natur omgivet af hav, så tag din trekking / travesko. Du kan også gå til den berømte Blue Cave, som er omkring 50-60 minutter langt til fods. Hvis du elsker dykning, dette er et af de klareste hav i verden, så glem ikke din dykning gear.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Biševo
Andrej i Rita Mardešić Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Ved skolegang og arbejde er jeg bundet til Split og Kastela, men siden min tidlige barndom tilbringer jeg uforglemmelige somre på Bisevo. Min familie kommer fra Bisevo, og min far er en af de få fastboende. Vores datter Rita (385994257388; ritamardesic @ gmail. Com) tager sig af dine reservationer og ophold. Bed hende om ankomsttips.

Ferielejlighed Biševo annonce er blevet set 27970 gange siden 19.02.2017.