Ferielejligheder MiramarBiograd na Moru - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Velkommen til vores familie, fuldstændigt og omhyggeligt indrettede lejligheder i første række på halvøen i Biograd na Moru, med en smuk udsigt! Vores familiehus ligger 5 minutters gang fra centrum og stranden, og ikke engang 1 minut fra butik, bager, restaurant og færge, som ligger lige udenfor huset. På toppen af huset er der en stor terrasse med en vidunderlig udsigt over havet, øen Pašman og Pašman-kanalen, samt mulighed for solbadning og brug af grillen. Hver lejlighed har et LED-tv med internationale programmer, en hårtørrer, aircondition og andre væsentlige ting. Efter anmodning er en vaskemaskine og et strygejern også tilgængelige. Terrassen er delt mellem to lejligheder Se mere i det ekstra indhold nedenfor. For al anden information er du naturligvis velkommen til at sende en forespørgsel!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Muligheden for at arrangere måltider mod et ekstra gebyr på 13 eur/dag for halvpension pr. person. På grund af vores beliggenhed i centrum er parkering byejet og koster HRK 250/uge eller HRK 60/dag. Med denne billet kan du parkere over hele Biograd Forudbetaling på 20% til girokonto og det resterende beløb kontant, ved ankomst eller efter aftale. Check ind 12-13:00, check ud 10:00 eller efter aftale. Kontakt os venligst for detaljerede oplysninger og mulige rabatter.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
I tilfælde af coronavirus eller en alvorlig familietragedie, flyttes eller aflyses aftalen.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 20 m
  • Dagligvarer: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 200 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 100 m
  • Busstation: 300 m
  • Lufthavn: 28 km
  • Lystbådehavn: 100 m
  • Sportsaktiviteter: 500 m
  • Diskotek: 1.5 km
  • Kasino: 1 km
  • Nationalpark: 3 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Efter en hård rejse er alle velkomne med en iset velkomstdrink, alkoholisk eller alkoholfri, alt efter ønske, vi står klar til at byde velkommen og være vært for jer og selvfølgelig hjælpe jer til rette hurtigst muligt og starte en velfortjent ferie. Fisk spises selvfølgelig også på havet! Vi tilbyder dig også frisk fisk fanget samme dag, som vi renser og bager, hvis du ønsker det. Udover mere end 2 kilometer forskellige strande tilbyder vi også mulighed for at leje en båd med rabat (hvis du ikke har kørekort, kan du også leje en båd med skipper). Derudover kan vi garantere dig de bedste priser for organiserede udflugter til Kornati-øerne, at køre med en adrenalin-speedbåd eller se havbunden med en semi-ubåd. Vi har også forslag til selvstyrede udflugter. Vi tilbyder også rabat på leje af cykler, scootere, el-scootere og quads. Grundlæggende, hvad end du ønsker, vil vi gøre vores bedste for at gøre det muligt for dig.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Miramar
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Slovenske Konjice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, April 2022
1. maj i Biograd

Vi besluttede at tage til Biograd den første maj, da den slovenske weekend fandt sted. Der var mange aktiviteter og gode koncerter. Placeringen af lejligheden er den bedste, den kan være. Det tilbyder en smuk udsigt over havet på ethvert tidspunkt af dagen og er også 30m væk fra de vigtigste begivenheder. Butikken og bageriet var lige rundt om hjørnet, og der var masser af restauranter at vælge imellem. Så snart du træder, du er ude i hovedbegivenheden, så at sige. Hvad jeg kunne lide var, at alt var tæt og praktisk. Ejeren Miro er også meget gæstfri og hjælpsom. Vi vil helt sikkert være tilbage!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Tak!

Godt du kunne lide det. Tak og håber at se dig igen!

zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, August 2021
Smuk

Vi havde en fantastisk ferie her. Placeringen af huset er virkelig perfekt, det tilbyder havudsigt, det er tæt på stranden og alt hvad du har brug for. Lejligheden var yderst pæn og ren, og kan ses vedligeholdt og renoveret. Værterne var fantastiske, lige i begyndelsen tog de imod os med en drink, hjalp os med indkvartering, parkering og alle de spørgsmål, vi havde. En aften blev vi behandlet med frisk fisk. Alle anbefalinger og vi ses helt sikkert næste år!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Miramar, Maj 2018
fantastisk til slovenske weekend!

I den gule lejlighed blev vi 5 dage i den slovenske weekend. Lejligheden var den ideelle størrelse for os tre og i et ideelt sted for aktiviteter. scenen var straks bag den tilstødende bygning! Vores lejlighed havde ikke direkte udsigt til havet, men ses fra den delte terrasse foran lejligheden. havet og kysten er 5 trin foran huset. rengør både ind og ud af huset. Rart, lavet med egne hænder, som vi sætter pris på. og en meget fornøjelig pris til vores første sommerferie!

Anbefalet for : Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Miro Ilišinović Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tjekkisk, Sovakisk, Slovensk,
Mere om ejeren

Med 20 års erfaring som tjener ved jeg, hvordan man behager mennesker og imødekommer deres krav. I vores familielejligheder, som jeg driver med hjælp fra min kone og søn, er prioriteten at få dig til at føle dig godt tilpas og virkelig nyde dig selv.

Ferielejligheder Miramar annonce er blevet set 111233 gange siden 17.08.2016.