Ferielejligheder PaxPakoštane - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

PAX lejligheder er beliggende i en rolig del af Pakoštan. De moderne indrettede 4-stjernede lejligheder ligger på første sal og er 68m² (med balkon) og 48m² (med terrasse) med separat indgang. De indeholder et soveværelse med en stor dobbeltseng, et fuldt udstyret køkken, en stue med en ekstra seng og et badeværelse med bruser. De har alt, hvad en moderne lejlighed kræver for at give gæsten det mest behagelige ophold i den. De er udstyret med sengelinned, håndklæder, aircondition og værdiboks. Lejlighederne har gratis trådløst internet, LCD-tv og satellit-programmer. Parkering er placeret i husets gård. En grill er også tilgængelig. Center, butik, bank, restauranter og andre catering- og turistfaciliteter samt stranden ligger 5-10 minutters gang fra bygningen. Naturparken Vrana Lake, den største naturlige sø i Kroatien, ligger 10 minutter væk. Værterne taler kroatisk og tysk.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Der betales forud for 2 overnatninger. Et betalt forskud betyder en bekræftet reservation, og resten af betalingen sker ved ankomst kontant eller ved bankoverførsel. For kontooplysninger, kontakt os venligst via e-mail. Hvis lejemålet opsiges, tilbagebetales forudbetalingen ikke. Ankomsttid fra kl. 14.00 og afgangstid indtil kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Bycentrum: 800 m
  • Dagligvarer: 600 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 800 m
  • Apotek: 800 m
  • Bank: 600 m
  • Posthus: 800 m
  • Tankstation: 1 km
  • Lufthavn: 30 km
  • Sportsaktiviteter: 400 m
  • Nationalpark: 1 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Pax
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Bielefeld,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2022
Skøn, veludstyret lejlighed i en førsteklasses beliggenhed

Vi fik lov til at tilbringe denne ferie med familien Nedic i en af deres lejligheder. Lejligheden er udstyret med alt hvad du behøver i hverdagen. Alt er meget rent og moderne. Pine Beach med en sandstrand ligger kun få minutters gang væk. Værterne er meget venlige og imødekommende. Fuld anbefaling!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Ostrava,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2019
Bogstaveligt talt og til det punkt, luksuslejlighed, med en hjemlig atmosfære og gyldne værter

Med et klart hjerte anbefaler jeg denne lejlighed, der lugter af nyhed, hjemlig atmosfære, renlighed og omfattende faciliteter. Jeg følte, at jeg var hjemme. Maksimalt udstyr gennem badekåber, frottéhåndklæder, fuldt udstyret smukt køkken, strygejern, hårtørrer, smuk terrasse osv. og især fru Kata er en gylden kvinde, som for dig vil lave den første uden at vente på det. Merværdi er en frisk grøntsag med sin egen smukke have, som fru Kata tager sig af. Nogle gange følte jeg, at det bare var en drøm. Jeg ønsker fru Kate en masse tilfredse klienter, der vil sætte pris på hendes indsats for at gøre dit ophold mere behageligt. Fru Kata og hendes mand fortjener 100 stjerner ..... Fru Kato, tak og anbefaler dig yderligere

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Kata Nedić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Tysk,
Mere om ejeren

Velkommen til familien Nedić, ejere af Apartments Pax. Vi tilbyder to moderne indrettede 4-stjernede lejligheder i et familiehus i en rolig del af Pakoštan, hvor vi ønsker at give dig en uforglemmelig ferie. Min mand og jeg er altid til rådighed – fra første kontakt, ankomst, ophold og hele vejen til afgang. Din Nedic-familie.

Ferielejligheder Pax annonce er blevet set 48948 gange siden 09.07.2016.