Ferielejligheder BlankaPakoštane - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 45 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Pakoštane og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne ligger i en familie hus i en rolig gade kun en kort gåtur fra landsbyens centrum. For omkring 5 til 20 minutter er du på havnefronten, strande, der strækker sig langs hele byen, butikker, bank, posthus, busstoppested, læge, hvis du har brug for Gud forbyde. Der er værter, der er tilgængelige for dig på alle tidspunkter. Vil være glad for at tage dig til skjulte bugter eller vise dig seværdighederne i stedet. Hele familien forsøger at gøre dit ophold i vores hus så behageligt som muligt.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Aircondition er opkrævet særskilt, 5 € per dag. Hunden er opkrævet særskilt, 5 € per dag.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 5 km
  • Posthus: 400 m
  • Tankstation: 100 m
  • Busstation: 200 m
  • Lufthavn: 35 km
  • Lystbådehavn: 400 m
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 300 m
  • Nationalpark: 10 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Hver lejlighed har en stor terrasse med fantastisk udsigt over havet og Kornati øerne. Din metal kæledyr også er forsynet med en plads i gården. Der er gratis cykler, hvis du ønsker at tage en tur langs den smukke Lake Vrana køkken, hvis du er sulten efter rekreation. Der har vi en båd, så vi kan arrangere dagsture til nærliggende øer. Det er simpelthen den bedste måde at se alle de smukkeste øer i nærheden :)
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Blanka
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Germany,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2021
Fremragende lejlighed

Vi har nu været anden gang i træk hos Blanka og Duro. Vi nød virkelig sidste år allerede at være i deres lejlighed, og på grund af dagens vanskelige tid bookede vi igen - og nød den rolige atmosfære igen. Vi kan virkelig godt lide værternes fleksibilitet, og når du har et spørgsmål, får du altid et godt svar. Så vi nød virkelig at være i din lejlighed og håber, at du stadig kan være vært for mange gæster, der nyder din bosættelse der. Samt vandet og strandene er meget rart der, og hvem kan lide det masser af øer derude plus det er ikke langt fra Zadar og ikke langt fra Sibenik, lige i midten, og der er også masser af historiske seværdigheder at se . Anbefaling helt i top.

Anbefalet for : Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ptuj,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, August 2021
Mitja & Tanja - den smukkeste ferie

Hej, Vi er vendt tilbage til Pakoštane i mange år. Vi kan godt lide at vende tilbage til Đuro og Blanka, fordi vi har været sammen med dem i de sidste 3 år, og siden vi var sammen med dem for første gang, ønsker vi ikke at gå andre steder hen. De er begge meget venlige, hjælpsomme og hjælper dig altid, hvis du har brug for noget. Lejlighederne er rene, pæne og i fremragende stand. De er i et roligt sted, hvor du kan slappe af og nyde naturen med udsigt over havet. På trods af at huset ikke er ved havet, er vi ikke generet, fordi du kan gå til fods, i bil, på cykel ... til enhver strand. Vi føler os hjemme hos dem, og vi forstår hinanden perfekt fra den første dag, og vi føler os som en del af deres familie, fordi de altid byder os pænt velkommen og også ledsager os hjem. Vi spiser middag sammen hvert år, hvilket vi virkelig kan lide, fordi vi føler os meget velkomne med dem. Vi ønsker flere sådanne ferier med dem, og vi kommer gerne tilbage. Blanka og Đuro ... vi ses igen næste år

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Trnava,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2021
Fantastisk ferie

Lejligheden er veludstyret, ren og stor nok. Enestående terrasse med en smuk havudsigt. Værterne er venlige, vidunderlige mennesker. Afstand fra stranden er 15-20 minutters gang, men det er ikke et problem, tag en tur og lær Pakostane at kende, vælg den strand, der passer dig bedst. Vi tilbragte sommeren her for første gang, og vi er tilfredse.

Anbefalet for : Familier med børn, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Djuro Uzelac Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tjekkisk, Slovensk,
Ferielejligheder Blanka annonce er blevet set 101120 gange siden 09.05.2015.