Ferielejligheder Lavanda DivonaBilice - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 46 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Bilice og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Art Lavanda lejligheder (to etager, 65m2) og Divona (40m2) er beliggende i et roligt sted Podlukovnik, Bilice nær Sibenik, tilstrækkeligt langt fra byens larm, men stadig tæt på alle seværdigheder i Sibenik. De er placeret 5 km fra motorvej A1 til Split, 2 km fra den nærmeste strand Banj, 4 km fra centrum af Sibenik, 8 km fra indkøbscentret Dalmare og 16 km fra nationalparken. Lejlighed Lavanda (4 personer) og lejlighed Divona (2 personer 1) er airconditionerede lejligheder med balkon, gratis WIF og parkeringsplads. Gæsterne får til rådighed for grill, ležanjke, veludstyret køkken og TV / SAT med en velkomstdrink vært. Hvis du ønsker en reel pause fra det hektiske liv, i et godt sted. Vi glæder os over og behageligt ophold i vores lejligheder!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte din reservation ophold er forpligtet til at betale et depositum på 30% af de samlede omkostninger. Efter modtagelsen af ​​betaling vil du modtage en bekræftelse på, at de forskud modtaget, og at lejligheden for dig er reserveret i den aftalte tid og til den aftalte antal personer. Bemærk, at i tilfælde af aflysning eller ændring af reservationen indtil 42 dage før ankomst gratis det samlede beløb for reservationen. Skat er ikke inkluderet. Ankomst tid fra 14:00 pm / afgang til 10:00 eller alle omsættelige
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 2 km
  • Strand: 2 km
  • Bycentrum: 4 km
  • Dagligvarer: 1.5 km
  • Restaurant: 3 km
  • Læge: 4 km
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 6 km
  • Posthus: 4 km
  • Busstation: 4 km
  • Lufthavn: 55 km
  • Nationalpark: 16 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Gæsterne vil blive mødt af en velkomstdrink og snack med lokale delikatesser. Vores gæster er til rådighed for yderligere spørgsmål og hjælp under opholdet i lejlighederne.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Lavanda Divona
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Tachov,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Lavanda Divona, Juli 2017
smuk

Lejligheden er stilfuldt, meget fantasifuldt og individuelt møbleret og dekoreret med en stor veranda. Værten Ivan er en vidunderlig, venlig mand, hans kone Dašek godt. De fik os ligesom gamle venner, der alle viser, underholdt, og selv inviteret os til en fødselsdagsfest, som blev organiseret med venner, synger min yndlingssange dalmatiner-pragt. Sibenik er smuk aftentur-romantik. Vi havde bare ikke lyst til at forlade

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Ejernes svar
Ferielejligheder Lavanda Divona

Kære familie Šmehlík, Tak for jeres vidunderlige kommentarer. Vi er meget glade for, at du føler dig tryg, og at du bærer gode minder. Vi håber, du vil igen være vores gæster! Hilsen fra os (Ivo, Duska og Ivona)

Ivona Zani Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Selv som en lille, mine forældre tog mig altid med dig, hvor der var folkesange og ægte dalmatiner underholdning. Den del er stadig tilbage i mig, samt positiv og munter ånd, som jeg voksede op. Selvom jeg arbejder og bor i Zagreb, mine forældre, der bor i Podlukovnik de store værter, vil alle udtrykke en varm velkomst og være vært for en, der kommer til os!

Ferielejligheder Lavanda Divona annonce er blevet set 7879 gange siden 27.02.2017.