Ferielejlighed BazaBilice - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Bilice og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Baza ligger i en rolig landsby Bilice mellem Šibenik og Krka Nationalpark. Lejlighedens størrelse er 35 m2 og 18 m2 terrasse. Det består af soveværelser med to senge, der kan sammenføjes og adskilles, et fuldt udstyret køkken (ovn, fryser, vaskemaskine) og en stue med to senge. Badeværelset er rummeligt, og gratis brug af vaskemaskinen er tilgængelig. Lejligheden har aircondition, Wi-Fi, TV (satellit, Smart TV). Hvis du kommer med børn, kan vi tilbyde dig en rejseseng og en feeder. Privat parkering, en stor gård og grill er til rådighed. Gården er indhegnet og stor nok til at lege med, hvis man kommer med mindre børn. Afstanden til stranden og café med legeplads er 250 m, 5 minutter til fods. Tæt på motorvejen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservation bekræftes efter forskud - 30% af den samlede pris. Ankomsttid: Efter 14 timer Afgangstid: Op til 10 timer
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Kære gæster, Vi har justeret vores afbestillingspolitik til situationen, så du kan annullere 7 dage før den aftalte ankomstdag med 100% forskud. Hvis du afbestiller inden for 7 dage før ankomst, beholder vi depositumet fuldt ud. Denne annulleringspolitik er gyldig, indtil afslutningen af pandemien er erklæret.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 1.2 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink inkluderet i prisen. Parkering er gratis ligesom strandparkering. Brug af vaskemaskine og aircondition er gratis. Reklamemateriale, assistance og tip til organisering af en tur.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Baza
Tanja Mikulandra Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Fransk,
Mere om ejeren

Kære gæster, vi vil sørge for at dit ophold i vores lejlighed er så behageligt som muligt.

Ferielejlighed Baza annonce er blevet set 13684 gange siden 24.07.2016.