Sommerhus MarijoIst - Kroatiske øer

priser fra € 80 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Ist og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Meget smukt og funktionelt udstyret apatman med alle nødvendige faciliteter for et godt og behageligt ophold. Det ligger i den meget smukke og rolige beliggenhed på øen Ista med en smuk udsigt over de omkringliggende øer, lystbådehavnen og fortøjningen. Afstanden til kajen er 150m fra stranden 100m Lejligheden har et stort køleskab i kombination dybt for mad indkvartering Terrassen på 20 kvadratmeter er udstyret med alle nødvendige faciliteter - et bord med fire stole og en liggestol. Kort lejlighed har alt hvad du behøver for et behageligt ophold i det.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservation i lejlighed - forhånd 30% Betaling af opholdet - på forhånd Ud over indkvartering er det nødvendigt at betale 6 kuna om dagen, børn op til 12 år 0 kuna turistskat. Ideel ankomsttid er lørdag eller søndag. Det ideelle tidspunkt at afrejse er lørdag eller søndag.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 70 m
  • Dagligvarer: 70 m
  • Restaurant: 70 m
  • Læge: 70 m
  • Bank: 60 m
  • Posthus: 60 m
  • Lystbådehavn: 200 m
  • Sportsaktiviteter: 200 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi ser frem til dit valg, og vi vil være klar til at byde dig velkommen Du kan komme til vores ø fra Zadar - med færge (den sidste stop er lejlighed Mario) med færge (første stop er lejlighed Mario) og fra Lošinj med færge (fjerde station er lejlighed Mario) Hvis du kommer med bil til øen parkering er gratis. Når du ankommer, skal du ringe til os, når du går ombord på skibet så du kan være vært for og arrangere transport til lejligheden. Bemærk venligst, at der ikke er biler på øen. Udover leje tilbyder vi også drikkevarer og velkomst. Under opholdet er der en fælles frokost med drinks og bagværk Mulig at leje en båd - som aftalt Vi arrangerer også ture til de omkringliggende øer - som aftalt Yacht charter.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Marijo
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Kutina,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2014
app Mary

Very nice app. Fantasifuld med en masse af stil. Tæt ved havet, dejlig udsigt, fred og ro. Solid stranden, egnet til alle aldre. Ideel til dem, der ikke kan lide skarer. Værter venlige og hjælpsomme. Vi anbefaler til alle.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Marijo Perušić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Jeg som værten Ferielejligheder Mary Ist Jeg vil give en høj kvalitet ophold i vores smukke lejlighed og på vores smukke ø med et glas byde et eller flere fælles møder med middag i det fri. I håbet om, at du vil være interesseret i vores anlæg på forhånd tak for din interesse. Hilsen Mario Perusic

Sommerhus Marijo annonce er blevet set 37634 gange siden 07.03.2014.