Ferielejligheder MWKrk Baška - Kroatiske øer

priser fra € 38 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vi er beliggende i et smukt og nyt hus omgivet af grønne områder i en stille del af Baska på øen Krk, 250 meter fra havet og ca. 300 meter fra den smukke og unikke stenstrand. Vi er omkring 1000 meter fra centrum, hvor der er et posthus, bank, vekselkontor, klinik, restauranter. De nærmeste butikker, restauranter osv. Ligger ca. 200 meter væk. Vi tilbyder 3 lejligheder til 4-5 personer og 3 studiolejligheder til 2-3 personer. Hver af de store lejligheder har 2 soveværelser, stue, køkken, badeværelse, terrasse. Hver lejlighed har en separat indgang og udgang til haven og parkering. Alle lejligheder er udstyret med aircondition, satellit-tv, trådløst internet (WI-FI), køleskab, kaffemaskine, opvaskemaskine osv. Pleje af gæster og lejligheder i løbet af sæsonen ud over ejeren og værtinden, der er til stede hele dagen . Sengelinned og håndklæder skiftes en gang om ugen

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Miljøafgift er 0, 30 € / person / dag. Gæstetilmelding er 2, 50 € per person / en gang. Ophold op til 3 nætter debiteres 30% mere. Indtjekning er fra kl. 14, udtjekning til kl. 10. For at bekræfte reservationen skal der betales et forskud på 20% af den samlede pris, resten af beløbet betales ved ankomsten. Ekstra seng opkræves for 1 nat, fra 10 euro i præ-sæsonen og efter sæsonen til 12 euro i sæsonen. Ekstra seng (sofa) opkræves fra 6 euro for 1 nat i præ-sæsonen og efter sæsonen, op til 8 euro i sæsonen. Kæledyrsophold opkræves fra 4 til 8 euro afhængigt af størrelsen. Ejeren er enig med hver gæst i alle detaljer og stræber altid efter at gøre gæsten glad.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 800 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 900 m
  • Apotek: 900 m
  • Bank: 800 m
  • Posthus: 900 m
  • Tankstation: 18 km
  • Busstation: 1.1 km
  • Lystbådehavn: 1.1 km
  • Sportsaktiviteter: 300 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Huset har en smuk have, hvor børn kan lege, og i haven er der en grill og et bord, som du kan bruge. Ved siden af huset er der to private parkeringspladser med i alt 8-9 parkeringspladser, beskyttet mod solen af grønne områder. Rygning i lejlighederne er tilladt. Som store dyreelskere og venner er vi også glade for at være vært for dine kæledyr.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder MW
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Janów,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2023
Fantastisk, vi anbefaler det.

Fantastisk sted, jeg kan varmt anbefale det, vi var en familie på 2+2 og en hund. Rent, tæt på stranden og ruter til bjergene. Veludstyret lejlighed, meget god kontakt med ejeren.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Oława,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2023
Patricia og Sebastian

Jeg anbefaler et godt sted at bo tæt på stranden. Marika Anioł, værtinden, er en meget hjælpsom og imødekommende kvinde, vi vil helt sikkert vende tilbage til dette sted, der er værd at anbefale.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Kalety,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, Juni 2023
Bozena og Waldi

Vi er i Baśka for anden gang, og vi vil helt sikkert vende tilbage hertil. Vi er super glade for lejlighederne hos Marina's. Det er ren, smuk udsigt, og værtinden Marica er bare en fantastisk kvinde. Zarok er et roligere distrikt i Baśka, vi anbefaler det !!!! Og om aftenen kan du gå en tur til centrum af Baśka, som strækker sig langs kysten godt 3 km. Utallige caféer og barer. Vi anbefaler lejligheder på Marina!!!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Marina Weltrusky Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Vi ser frem til hver gæst og stræber efter at gøre deres ophold i vores lejligheder til et behageligt minde.

Ferielejligheder MW annonce er blevet set 118368 gange siden 11.07.2016.