Ferielejligheder BijelićKrk Punat - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed til 2 - 4 personer i en rolig del af Punat på øen Krk. WI-FI internet, satellit-tv, aircondition er tilgængelige i lejligheden. Nærhed til alle faciliteter: strand, butikker, restauranter, centrum Sikret parkeringsplads i skyggen

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at foretage en reservation er det nødvendigt at betale et forskud på €100 gennem banken (IBAN), og resten af regningen betales kontant ved ankomst. Ankomst til lejligheden er mulig efter kl. 14.00 og afgang kl. 10.00. Grundprisen i lejligheden er for 2 personer. For hver ekstra person på en ekstra seng stiger prisen med €12/dag. Hver lejlighed har en ekstra seng til 2 personer. Et ophold på op til 3 nætter øger prisen på tjenesten med 30 %. Turistskat er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Apotek: 400 m
  • Posthus: 400 m
  • Busstation: 300 m
  • Lystbådehavn: 1 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Muligheden for at leje en båd til en mere fordelagtig pris for vores gæster
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Bijelić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 8 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Pforzheim,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
Komfortabelt, ejerne er meget gæstfrie og venlige

Kudos til ejerne. Lejligheden er meget komfortabel og ren. Alle anbefalinger til familier med børn, som leder efter ren, behagelig og rolig bolig med plads nok til børn. Ejerne er altid tilgængelige. En rigtig dejlig og behagelig ferie.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Pentling ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2022
Meget rart og behageligt ophold

Vi boede i lejligheden i 10 dage, og jeg kan kun sige, at vi er meget tilfredse. Lejligheden er ren og pæn, og ejerne er gode og altid tilgængelige. Bare rosende ord. Kan klart anbefales, hvis du vil tilbringe din sommer i Punat.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2021
Vi blev ikke skuffede!

Vi boede i Bijelić -lejligheden for første gang, og vi blev ikke skuffede. Billeder på internettet kan snyde, men det var ikke tilfældet her, tværtimod er det endnu bedre end på billederne! Først kunne vi godt lide størrelsen på lejligheden, den er rummelig overalt, stue, soveværelse, badeværelse, terrasse ... vi er en familie med tre børn, så det var vigtigt for os. Den næste ting, der glæder sig over lejligheden, er den høje grad af renlighed. Du kan ikke finde noget beskidt eller støvet nogen steder ... men bogstaveligt talt ingen steder! f.eks. du flytter natbordet bagved det ikke et støv, skabe, senge, køleskab, badeværelse alt er tip top rent. Lejligheden ligger i stueetagen, hvorfor det er behageligt, og der er ingen stor varme. Værterne er venlige og diskret, de sørger for at du har det godt, og de er klar til at hjælpe. En meget god ting ved lejligheden er, at den har en overdækket parkeringsplads. Lejligheden ligger ikke lige ved havet, men det er ikke særlig langt, til fods kan du hurtigt nå en stor butik og bymidte. Strandene er ikke særlig langt og er gode til svømning, de er lange, så der er altid plads, adgang til vandet er god, hvilket er taknemmeligt for familier med små børn. Bedømmelsen af lejligheden er fremragende her fortjent. Hilsen fra Bijelić -familien, fra Šudić -familien.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Milan Bijelić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Bijelić annonce er blevet set 58967 gange siden 02.12.2015.