Sommerhus SoleRab Barbat - Kroatiske øer

priser fra € 90 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Rab Barbat og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Dette er et nyrenoveret 200 år gammelt hus. Det er velegnet til familier med børn. Pladsen er ca. 80 m2 i to etager. I stueetagen er der et køkken, spisestue, stue, badeværelse med bruser og spisekammer. To soveværelser og et andet badeværelse med badekar er ovenpå. Et soveværelse har en dobbeltseng 160x200 cm. Det andet soveværelse (børnenes soveværelse) har en forhøjet seng, der måler 140x200 cm (IKEA Stora seng), og under sengen er en sofa, der er i samme størrelse, når den trækkes ud. Børnenes soveværelse er udstyret med legetøj, farvelægningsbøger, farveblyanter. Den nærmeste butik ligger ca. 1 km væk, og det er bedst at handle i bil. Den nærmeste strand er omkring 500 m væk.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Tidligste indtjekning: 16:00 Udtjekning senest 12:00 I tilfælde af, at der er mulighed for afvigelse fra de angivne datoer for ankomst og afrejse, møder værten gæsterne i henhold til mulighederne. Ved ophold på mindre end 4 nætter er prisen 30% højere.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 5 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Gæsterne har adgang til wifi, Smart TV med Netflix og Prime Video streamingtjenester, satellit-tv, klaver, aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, gaskomfur, ovn, mikroovn, kaffemaskine, brødrister, strygejern og strygebræt, hårtørrer, terrasse, parkering. Der er også essentielle ting (salt, sukker, olie, eddike, opvaskemaskine og vaskevaskemidler, hår- og kropshampoo, balsam, sæbe, sengetøj, håndklæder).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Sole
Jelena Hodak Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Sommerhus Sole annonce er blevet set 6094 gange siden 29.06.2016.